Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Олександр Пеклушенко: «Завдяки підтримці Рината Ахметова ми зможемо зробити справжній прорив у створенні обласного центру екстреної медичної допомоги»

5 квітня 2013 - 14:25

Сьогодні в Донецьку відбулася робоча зустріч голови облдержадміністрації Олександра Пеклушенка з відомим українським бізнесменом, власником компанії «System Capital Management» Ринатом Ахметовим. Разом з очільником регіону в зустрічі також взяв участь генеральний директор МК «Запоріжсталь» Ростислав Шурма.

Під час двогодинної розмови обговорено ряд  важливих питань щодо співпраці, спрямованої на подальший розвиток Запорізького краю. За словами голови облдержадміністрації Олександра Пеклушенка, Ринат Ахметов укотре засвідчив своє небайдуже ставлення до питань розвитку Запорізького регіону, а також готовність до участі у вирішенні нагальних проблем області.

- Під час розмови Ринат Леонідович ще раз підтвердив незмінність концепції системного розвитку й технічного переозброєння МК «Запоріжсталь». Крім того, він наголосив на обов’язковості збереження та розширення соціального пакету не тільки для працівників комбінату, а й загалом для жителів Запорізької області. Насамперед, я вдячний за те, що Ринат Ахметов одразу відгукнувся на проблему і дав доручення виділити 12 мільйонів гривень на фінансування створення обласного центру екстреної медичної допомоги. Завдяки його підтримці ми зможемо зробити справжній прорив у цьому вкрай важливому питанні, - повідомив телефоном з Донецька Олександр Пеклушенко.

Крім того глава області повідомив, що за дорученням Рината Ахметова буде залучено фахівців до вивчення питань у контексті реалізації програми зі створення в Запоріжжі сучасного онкологічного центру.

- Ринат Ахметов пообіцяв, що разом з державою та обласною владою на засадах механізму державно-приватного партнерства буде системно займатися вирішенням проблеми, долучившись до реалізації цієї надзвичайно актуальної для регіону програми, орієнтовна вартість якої становить 230-250 мільйонів гривень, - зазначив Олександр Пеклушенко.

Також голова облдержадміністрації повідомив, що Ринат Ахметов  прийняв запрошення найближчим часом відвідати Запоріжжя.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

386 ударів по 9 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня війни

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

Налагоджуємо співпрацю між Запорізькою областю та Атлантичною Луарою

Обласна влада та «Карлсберг Україна» продовжують співпрацю в Запорізькій області