Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Олександр Пеклушенко: «Боротьба з безробіттям – основний напрямок роботи влади щодо зниження рівня злочинності в регіоні»

16 квітня 2013 - 12:47

Голова облдержадміністрації Олександр Пеклушенко взяв участь у роботі колегії ГУМВС у Запорізькій області, під час якої обговорювалися питання про стан злочинності та заходи щодо посилення правопорядку на території Запорізької області.

Як зазначив Олександр Пеклушенко,  зниження рівня злочинності в області  є спільним завданням правоохоронних органів та влади, адже соціально-економічний розвиток Запорізької області, поліпшення умов життя жителів краю  нерозривно пов’язані  зі станом правопорядку в регіоні.

- Запорізька область є дуже специфічною. Це індустріальний, транзитний, курортний регіон, де до того ж сконцентрована велика кількість установ пенітенціарної системи. Тому боротьба зі злочинністю потребує від нас системного підходу. Боротьба з побутовим пияцтвом, робота щодо зайнятості колишніх засуджених – це завдання влади, спрямовані на профілактику злочинності, - зазначив голова облдержадміністрації.

Основним напрямком роботи влади щодо зниження рівня злочинності є боротьба з безробіттям та створення нових робочих місць,  переконаний очільник регіону. Саме тому сьогодні головна увага керівництва області зосереджена на збереженні промислового та аграрного потенціалу Запорізького краю, здійснюється велика робота щодо активізації економіки. Серед завдань, які сьогодні стоять перед керівниками територій, також участь у поліпшенні  матеріально-технічного стану правоохоронних органів.

Користуючись нагодою, голова облдержадміністрації привітав працівників двох підрозділів обласного управління внутрішніх справ зі святами. 14 квітня професійне свято відзначили працівники Державтоінспекції, а 15 квітня – представники українського карного розшуку. Найкращих працівників цих підрозділів Олександр Пеклушенко нагородив грамотами облдержадміністрації. Також з нагоди свята ці підрозділи  отримають від голови облдержадміністрації по сімейній закордонній путівці на літній сезон  поточного року.

 

Управління у справах преси та інформації

 

Читайте також

Впродовж доби окупанти 349 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 799-го дня війни

Заступник голови обласної державної адміністрації Семікін Михайло Олександрович

Заступник голови обласної державної адміністрації Будяк Наталія Юріївна

Уникати масових скупчень та долучатися до Великодніх служб онлайн закликають у Запорізькій єпархії ПЦУ та Нацполіціі

Заклади охорони здоровʼя області реформують

Заступник голови обласної державної адміністрації Щербаков Олександр Валерійович

Команда Запорізької обласної державної адміністрації  поповнилася трьома новими заступниками

В Запорізькій області посилять безпекові заходи напередодні Великодніх свят

Перший Саміт миру для України стане платформою, що розпочне майбутній мирний процес

«Прийшов час замінити хлопців», – так Іван Скобенко пояснив своє рішення приєднатися до ЗСУ

Запорізький бізнес може долучитися до публічних закупівель через Prozorro Market