Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

За недостовірну інформацію лідеру соціалістів доведеться вибачитись.

3 жовтня 2005 - 09:15

          Апеляційний суд Запорізької області  визнав  недостовірною інформацію лідера соціалістів Сергія  Кузьменка щодо джерел фінансування передвиборчої кампанії народного депутата Артеменка  і зобов’язав розповсюдника цієї інформації оприлюднити  її спростування.

 

          Нагадаємо, що  в Запорізькому щотижневику «Істеблішмент» в №9 від 24-30 березня 2005 року було опубліковано інтерв’ю з керівником Запорізької обласної організації Соціалістичної партії України Сергієм Кузьменком, в якому останній заявляв, що передвиборчу кампанію Юрія Артеменка до Верховної Ради України незаконно фінансували комерційні структури і що на це були витрачені  «готівкові кошти» в розмірі,  який обчислюється «як мінімум п’ятьма нулями та не в гривнях».

 

         Юрій Артеменко звернувся до суду  з позовом  на Сергія Кузьменка. 29 червня 2005 року Комунарський районний суд, спираючись на  безапеляційні докази, визнав інформацію Кузьменка   недостовірною і зобов’язав останнього  публічно спростувати її через  щотижневик «Істеблішмент».

 

         Однак,  пан Кузьменко  оскаржив це  судове рішення у Апеляційному суді Запорізької області.   Апеляційний суд розглянув цю скаргу 26 вересня 2005 року і дійшов висновку, що Комунарський районний суд -   суд першої інстанції - повно та всебічно з’ясував обставини  справи, встановив дійсні правовідносини сторін, правильно застосував норми матеріального права, які регулюють ці правовідносини Оскільки судове рішення відповідає вимогам закону, встановленим обставинам та наданим доказам, підстав для його скасування колегія суддів не вбачає. Тому  рішення Комунарського районного суду  міста Запоріжжя  від 29 червня 2005 року по цій справі залишається без змін. За недостовірну інформацію лідеру соціалістів таки доведеться вибачатись.

 

          Чого варта і наскільки може бути правдивою вся інша інформація стосовно губернатора, яку час від часу розповсюджує пан Кузьменко, залишаємо на розгляд читачів.

 

 

 

                                                             

Прес-служба облдержадміністрації

 

Читайте також

Фортифікації на Запорізькому напрямку будуються в три зміни: Іван Федоров в етері телемарафону «Єдині новини»

СБУ встановила особи ще 7 колаборантів з окупаційного «мвс рф» на Запоріжжі

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

386 ударів по 9 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня війни

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни