Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запоріжжя готується до масштабного концерту напередодні Першотравня

18 квітня 2013 - 11:56

Запоріжжя готується до масштабного концерту напередодні Першотравня

28 квітня о 18.00 на каскаді фонтанів «Райдуга» в Запоріжжі розпочнеться масштабний святковий концерт «Весна на Заречній вулиці», приурочений до Дня міжнародної солідарності трудящих. Питання організації заходу розглядалися на нараді, яку провів голова облдержадміністрації Олександр Пеклушенко.

Нагадаємо, 19 березня в Запоріжжі з робочою поїздкою перебував голова  Ради Федерації роботодавців України Дмитро Фірташ. Він розповів, що планує відродити в Україні святкування Дня міжнародної солідарності трудящих, і з цієї нагоди в Києві 30 квітня відбудеться масштабний концерт. Натомість Олександр Пеклушенко запропонував перенести концерт до Запоріжжя – індустріального та аграрного краю трудящих людей. У результаті було вирішено, що концерт таки відбудеться в Запоріжжі, а орієнтовно 12 травня його транслюватимуть на телеканалі «Інтер».

- Це буде дуже масштабний концерт, до нас приїдуть найвідоміші зірки естради, а також гості з усієї країни. Очікується, що до Запоріжжя прибудуть близько 100 автобусів з гостями, приблизно 50 з них – з усіх куточків Запорізької області, стільки ж – з інших регіонів України. Тож ми маємо створити найкомфортніші умови перебування в обласному центрі і для гостей, і для учасників фестивалю, - зазначив Олександр Пеклушенко.

На Набережній магістралі буде забезпечено стоянку для всіх автобусів, які привезуть гостей. На шести в’їздах до міста кожен транспорт зустрічатимуть волонтери, які супроводжуватимуть його до місця стоянки, а потім проводитимуть людей на  місце проведення концерту. Через посилений рух автотранспорту до Запоріжжя приїде половина особового складу ДАІ Запорізької області.

За словами заступника Запорізького міського голови Валерія Еделєва, на території проведення концерту буде організовано продаж їжі та напоїв, але за виключенням будь-якого алкоголю та гарячих страв. Для організації більш швидкої торгівлі ціни на товари будуть округленими: 1, 2, 5… гривень, що дозволить продавцям швидше обслуговувати людей. Крім того, територією будуть ходити продавці, які розноситимуть мінеральну воду в пластикових пляшках. Осіб, які перебуватимуть у стані алкогольного сп’яніння, на концерт пускати не будуть.

На концерт буде запрошено запорізьких ветеранів праці, райдержадміністрації забезпечуватимуть їх перевезення. Захід завершиться масштабним феєрверком, який запускатиметься з Дніпра.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 795-го дня війни

Прилади нічного бачення (монокуляри та бінокуляри) постійно потрібні нашим захисникам.

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 335 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 794-го дня війни

«Робіть вибір для себе та насолоджуйтесь своєю роботою все життя»: у Запоріжжі відбувся кар’єрний форум для молоді

Продовжуємо підтримку наших захисників необхідною технікою та приладами

Поліція Запоріжжя посилює безпекові заходи напередодні релігійних свят

Середня, професійна та вища освіта мають працювати у взаємодії заради розвитку

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 536 разів ударили по Запорізькій області

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів