Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Олександр Пеклушенко: «Святковий концерт «Весна на Зарічній вулиці» має бути проведений в умовах максимального комфорту та безпеки для жителів і гостей Запоріжжя»

20 квітня 2013 - 14:27

Голова облдержадміністрації Олександр Пеклушенко провів виїзну нараду з питань підготовки до проведення святкового концерту «Весна на Зарічній вулиці», який відбудеться 28 квітня на каскаді фонтанів «Райдуга».

У нараді взяли участь Запорізький міський голова Олександр Сін, голова обласної ради Павло Матвієнко, усі заступники голови обласної державної адміністрації та міського голови, керівники структурних підрозділів обласної та міської влади, ГУМВС та ГУ ДСНС у Запорізькій області.

Кожен з посадовців, який опікується певним напрямком підготовчої роботи, доповів главі області про здійснені заходи щодо організації та проведення масштабного концерту. Зокрема, обговорювались питання організації транспортного сполучення та перевезення жителів та численних гостей Запоріжжя, забезпечення правопорядку, медичного обслуговування, роботи закладів громадського харчування, залучення волонтерів – студентів запорізьких вишів до участі у проведенні концерту.

За попередніми оцінками організаторів, концерт відвідає понад 30 тисяч чоловік. Саме тому, з урахуванням масштабності та масовості заходу, усі служби мають спрацювати злагоджено та синхронно.

- Чим складнішим є для нас завдання, тим спокійніше ми повинні працювати. Святковий концерт «Весна на Зарічній вулиці» має бути проведений в умовах максимального комфорту та безпеки для жителів і гостей Запоріжжя, - наголосив голова облдержадміністрації Олександр Пеклушенко.

Звертаючись до керівників правоохоронних структур, глава області ще раз акцентував увагу на їхню працю у режимі максимальної доброзичливості. Крім того, напередодні концерту правоохоронці та рятувальники мають провести тренування особового складу, який буде задіяний під час проведення концерту.

Окреме доручення від керівника обласної влади отримали керівники ДАІ, які протягом наступного тижня мають повідомити громадськість через ЗМІ про зміни та обмеження у дорожньому русі транспортних засобів, які заплановано здійснити 28 квітня у районі Набережної магістралі та інших прилеглих до каскаду «Райдуга» вулиць.

Нагадаємо, концерт присвячений Міжнародному дню солідарності трудящих  відбудеться у Запоріжжі завдяки досягнутим домовленостям між головою облдержадміністрації Олександром Пеклушенком та головою Федерації роботодавців України Дмитром Фірташем. Телевізійна версія цього музичного шоу має вийти у травні на телеканалі «Інтер».

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 794-го дня війни

«Робіть вибір для себе та насолоджуйтесь своєю роботою все життя»: у Запоріжжі відбувся кар’єрний форум для молоді

Продовжуємо підтримку наших захисників необхідною технікою та приладами

Поліція Запоріжжя посилює безпекові заходи напередодні релігійних свят

Середня, професійна та вища освіта мають працювати у взаємодії заради розвитку

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 536 разів ударили по Запорізькій області

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України

Розвиток освіти в умовах воєнного стану – тема педагогічного форуму в Запоріжжі

ЄМК ДП «Запорізький експертно-технічний центр Держпраці» – на приватизаційному аукціоні