Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Усі служби до проведення концерту «Весна на Зарічній вулиці» готові

26 квітня 2013 - 09:44

Перший заступник голови обласної державної адміністрації Віктор Ємельяненко провів виїзну нараду щодо відпрацювання взаємодії між службами, які задіяні в організації проведення концерту «Весна на Зарічній вулиці».

Члени оперативного штабу – представники міської та обласної влади, керівники  рятувальної служби, правоохоронці, медики та ректори вузів, волонтери з яких працюватимуть у фан-зоні,  ознайомилися зі своїми робочими місцями, які обладнані у спеціальному наметі рятівників на Набережній біля готелю «Reikartz».

Представники профільних служб доповіли представнику обласної виконавчої влади про стан готовності до проведення концерту, перевірили спецзв'язок та отримали позивні для своїх бригад, які працюватимуть у фан-зоні.

Так, правопорядок під час концерту забезпечуватимуть понад 1000 правоохоронців, на чергування будуть виведені 90 працівників ГУ ДСНС України в Запорізькій області та 13 одиниць спецтехніки, також на території працюватимуть 10 бригад медичних патрулів та волонтери. Всі оперативні бригади матимуть рації та зв'язок один з одним та зі штабом, де знаходитиметься відповідальний координатор від кожної служби. Перші особи області та міста також підтримуватимуть особистий зв'язок зі штабом.

Для того, щоб закріпити отримані інструкції, правоохоронці та рятівники провели  навчання та відпрацювали ряд непередбачуваних ситуацій. Серед них – пожежа в урні, пожежа на стоянці автобусів та в електрощитовій біля сцени.  Також була продемонстрована схема ліквідації знайденого вибухонебезпечного предмету. До речі, у неділю всю площу перевірять підривники, увечері ж на каскаді «Райдуга» чергуватиме спецлабораторія.

- Вкрай важливо прорахувати всі тонкощі, адже від нашої з вами злагодженої роботи залежить престиж області. Недопрацювань, спірних та неясних моментів 28 квітня тут не має бути, - підкреслив Віктор Ємельяненко.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Впродовж доби окупанти 246 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 800-го дня війни

Історико-культурний комплекс «Запорозька Січ» відкриє двері для відвідувачів

Допомога армії, безпека та комфорт наших людей – незмінні пріоритети голови ЗОДА Івана Федорова

Великдень-2024: онлайн-трансляція богослужінь

«Антилопи» з Вільнянська здобули перемогу на обласних фінальних іграх «Пліч-о-пліч»

Понад 50 дітей Запорізької області стали новими учасниками патріотичного руху «Байда»

Запорізька обласна державна адміністрація та CIVIC обʼєднали зусилля для захисту цивільного населення

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Програма ВІДНОВА:UA запрошує молодь на унікальний обмін

Впродовж доби окупанти 349 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 799-го дня війни