Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Герой Радянського Союзу Василь Бурмака отримав особисте привітання від Президента України

8 травня 2013 - 16:32

Голова облдержадміністрації Олександр Пеклушенко завітав у гості до Героя Радянського Союзу, офіцера, льотчика-штурмовика, почесного громадянина Запоріжжя Василя Бурмаки та передав йому особисту вітальну адресу й цінний подарунок від Президента України Віктора Януковича.

Як розповів Василь Бурмака, він воював з 1942 року, найбільше йому запам’яталося визволення Києва, коли доводилося підніматися в небо по п’ять разів на день. Перемогу Герой Радянського Союзу зустрів на території Угорщини.

- Днями я розмовляв з Президентом України Віктором Януковичем і розповів йому, що на території Запорізької області проживають три Герої Радянського Союзу. Віктор Янукович попросив особисто, від його імені, привітати вас з Днем Перемоги. Президент побажав вам міцного здоров’я та щасливого довголіття, а також доручив мені, щоб ми з вами детально обговорили всі питання та проблеми, які вас непокоять, - зазначив Олександр Пеклушенко.

За словами Василя Бурмаки, для нього особисте привітання Президента України є дуже цінним. Також йому дуже приємно, що влада приділяє таку увагу фронтовикам.

- У мене все добре, я нічого не потребую. Головне, щоб було здоров’я, а так у житті все добре. Я дуже задоволений, що живу в такому гарному місті, мене тут ніхто не ображає. Щиро вдячний і вам, Олександре Миколайовичу, і Президенту України, що не залишаєте без уваги всіх нас, ветеранів. Бажаю вам успіхів у роботі та переконаний, що влада буде тримати таку марку, як ми в роки Великої Вітчизняної війни, - зазначив Василь Бурмака.

За словами Олександра Пеклушенка, охорона здоров’я – це пріоритет у роботі влади, і особлива увага в цьому питанні приділяється саме ветеранам та дітям війни, а також ветеранам праці.

- За рахунок бюджетних коштів та залучення спонсорів у найближчі три роки буде приведено у належний стан всі медичні заклади області. Значну увагу ми приділяємо матерям та новонародженим, саме тому наразі триває робота зі створення обласного перинатального центру. Для розвитку медичної галузі ми будемо залучати не лише бюджетні кошти, а й допомогу від бізнесу. Наразі в нашому регіоні ведуть бізнес найуспішніші в країні, і при цьому соціально відповідальні люди: Ренат Ахметов, Ігор Коломийський, Дмитро Фірташ, Костянтин Григоришин, Тарієл Васадзе… Ми укладаємо з ними договори про партнерство, відповідно до яких бізнес сприятиме соціально-економічному розвитку Запорізького краю. Небайдужість – це головна риса команди влади, яку нам прищеплює Президент України Віктор Янукович, - підсумував Олександр Пеклушенко.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 799-го дня війни

Заступник голови обласної державної адміністрації Семікін Михайло Олександрович

Заступник голови обласної державної адміністрації Будяк Наталія Юріївна

Уникати масових скупчень та долучатися до Великодніх служб онлайн закликають у Запорізькій єпархії ПЦУ та Нацполіціі

Заклади охорони здоровʼя області реформують

Заступник голови обласної державної адміністрації Щербаков Олександр Валерійович

Команда Запорізької обласної державної адміністрації  поповнилася трьома новими заступниками

В Запорізькій області посилять безпекові заходи напередодні Великодніх свят

Перший Саміт миру для України стане платформою, що розпочне майбутній мирний процес

«Прийшов час замінити хлопців», – так Іван Скобенко пояснив своє рішення приєднатися до ЗСУ

Запорізький бізнес може долучитися до публічних закупівель через Prozorro Market

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області