Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Народному артисту України Вячеславу Реді - 50!

17 жовтня 2005 - 15:19

 

          Голова облдержадміністрації Юрій Артеменко привітав Вячеслава Редю з  ювілейним днем народження. В привітанні говориться:

         "Вельмишановний В’ячеславе Васильовичу!

        Сердечно вітаю Вас, народного артиста України, зі славетною життєвою віхою – п’ятдесятиріччям! 

                   Без перебільшення можна сказати, що Ви досягли висот  професійної майстерності. Колектив Запорізького академічного симфонічного оркестру, який Ви очолюєте, добре відомий не тільки в Україні, але і за її межами, в Угорщині, Швейцарії, Італії, Сербії, Австрії, Франції, Південній  Кореї. Став  справжньої перлиною в музичному світі країни та візитною карткою нашого регіону. 

         Продовжуючи і примножуючи мистецькі традиції Ви, як високопрофесійний керівник та диригент, не зупиняєтесь на осягненому, а продовжуєте нарощувати творчий потенціал оркестру, вносите значний особистий вклад в українське музичне мистецтво. 

         Тож прийміть з нагоди ювілею засвідчення пошани до Вас, сердечну подяку за вагомий внесок у розвиток культури і мистецтва Запорізького краю. 

         Бажаю Вам творчого довголіття, натхнення та процвітання на благо духовного збагачення нашої держави.  Міцного Вам здоров’я, безмежного щастя, родинного благополуччя. Нехай Ваша життєрадісність, завзяття, вдача та любов будуть невичерпним джерелом плідної праці. "      

                                                                     Прес-служба облдержадміністрації

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

жовтень, 2005 року

 

 

 

м. Запоріжжя

 

 

 

 

 

 

 

Читайте також