Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Добрі справи «Океану Ельзи» у Запоріжжі.

17 жовтня 2005 - 18:13

  Відомий український музикант   із  губернатором   завітали  до Запорізької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату №1 для дітей з наслідками ДЦП, де в рамках реалізації спільної   благодійної програми Святослав Вакарчук вручив дітлахам   систему караоке.  Юрій  Артеменко порадив  співаку зробити  саме такий  подарунок  цьому закладу, де  навчаються та живуть 184 дитини з усієї області. Тут все, як в звичайній школі, тільки вихователі приділяють дітям більше уваги  . В розкладі уроків – заняття фізкультурою та музикою, серед шкільних культурних заходів – дні іменинника, святкові концерти. Губернатор  вважає, що вихованцям  інтернату  караоке допоможе  краще розвиватися, вчитися усвідомлювати та сприймати навколишній світ.

 

Подарунок від Вакарчука викликав багато радості  у дітей та  їх вихователів. Губернатор  щиро подякував співакові  за добру справу  і зауважив, що  обласна влада  і сама реалізовує аналогічні благодійні акції та  й надалі надаватиме підтримку дітям усіх шкіл області. Прощаючись  із школярами,  Юрій Артеменко   побажав їм добре вчитися , докладати всіх зусиль для досягнення поставленої мети.

 

Після візиту до інтернату Вакарчук та  Артеменко провели зустріч із студентами  ЗНУ. Вони відповіли на всі питання  аудиторії. В ході спілкування Святослав Вакарчук  зауважив: «Хотів би сказати пару слів поза всіляким піаром. Вам пощастило з представником нової влади. Я вважаю, що люди рівня губернатора мають бути такими самими простими людьми, як і ми з вами. І дуже радий, що у Запоріжжі так і є , тож хай це буде прикладом для інших областей».

 

На завершення свого візиту до нашого обласного центру  лідер групи «Океан Ельзи» подарував своїм запорізьким прихильникам   концертну  версію свого нового альбому.

 

 

Прес-служба облдержадміністрації

 

 

Читайте також

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України

Розвиток освіти в умовах воєнного стану – тема педагогічного форуму в Запоріжжі

ЄМК ДП «Запорізький експертно-технічний центр Держпраці» – на приватизаційному аукціоні

«Хтось мав це робити»: у Запоріжжі вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи

«Ми відчуваємо, що не самотні, адже нас підтримують та допомагають»: діти-сироти отримали ноутбуки від благодійників

Спортивне орієнтування: «Їжаки» з Запоріжжя шукають шлях до перемоги

Компенсації за працевлаштування ВПО: оновлено послугу на порталі Дія

Контррозвідка СБУ встановила особу резидента російського гру, який планував терористичний акт в багатолюдному місці Запоріжжя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 326 разів ударили по Запорізькій області