Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізькі підприємства налагоджуватимуть внутрішні коопераційні зв’язки

23 травня 2013 - 16:46

Заступник голови обласної державної адміністрації Петро Гончарук провів нараду з питань розвитку коопераційних зв’язків між підприємствами регіону.

Відкриваючи нараду, він зазначив, що основу промисловості Запорізького краю складають потужні металургійні, машинобудівні та енергетичні підприємства, де працює понад 166 тисяч осіб. Обласна влада вважає, що в умовах спаду економіки внутрішньообласна кооперація допоможе  запорізьким підприємствам  підтримати одне одного, сприятиме налагодженню ділових контактів, поширенню інформації про нові технології, товари та послуги тощо.

- Наше завдання - не контролювати весь процес укладання угод, а надати вам інформацію про сучасний стан бізнесу, потужності та можливості наших місцевих підприємств. Адже ми зацікавлені в тому, щоб кожне запорізьке підприємство працювало та розвивалося, - зазначив заступник голови ОДА Петро Гончарук.

Директор Департаменту промисловості та розвитку інфраструктури облдержадміністрації Євген Семечаєвський ознайомив учасників заходу з аналізом вже існуючих коопераційних зв’язків.

Порушене питання знайшло підтримку представників провідних підприємств регіону, які були запрошені на нараду.

- Розвиток внутрішнього взаємовигідного співробітництва – вимога сьогодення. Ми відкриті до співробітництва з середнім і малим бізнесом, який працює на території області. Переконаний, така ідея є доцільною і матиме конкретні результати, - висловив позицію директор по збуту ВАТ «Запоріжсталь» Володимир Коломоєць.

Президент Запорізької торгово-промислової палати Володимир Шамілов поділився планами щодо організації виставки-конференції, учасниками якої стануть представники місцевих органів виконавчої влади, які проводять процедури тендеру, промислові підприємства, малий та середній бізнес.

У ході обговорення учасниками прийнято рішення про створення робочої групи, до складу якої увійдуть посадовці облдержадміністрації, представники обласного союзу промисловців та підприємців (роботодавців) «Потенціал», провідних промислових підприємств. Їх завданням буде віднайти ефективний механізм розвитку та поглиблення коопераційних зв’язків між підприємствами регіону.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 335 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 794-го дня війни

«Робіть вибір для себе та насолоджуйтесь своєю роботою все життя»: у Запоріжжі відбувся кар’єрний форум для молоді

Продовжуємо підтримку наших захисників необхідною технікою та приладами

Поліція Запоріжжя посилює безпекові заходи напередодні релігійних свят

Середня, професійна та вища освіта мають працювати у взаємодії заради розвитку

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 536 разів ударили по Запорізькій області

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України