Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Юрій Пелих: «Обласна влада зацікавлена в розвитку державних службовців та отриманні вищої освіти з державного управління»

24 травня 2013 - 16:19

Заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Юрій Пелих провів співбесіду з вступниками до Дніпропетровського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України.

У заході взяли участь завідуюча сектором відбору та прийому слухачів і зв’язку з випускниками Дніпропетровського регіонального інституту державного управління Оксана Петренко, начальник відділу кадрової роботи апарату облдержадміністрації Володимир Долганов, а також 20 держслужбовців, які вступатимуть на заочне відділення інституту, четверо – на денне та ще четверо – на заочно-стаціонарне відділення.

- Для нас дуже важливо, що  запорізькі державні службовці  прагнуть зростати, підвищувати свою кваліфікацію, отримувати другу чи третю вищу освіту. Мета сьогоднішньої зустрічі – якомога краще підготувати наших спеціалістів до вступної кампанії, відповісти на всі питання, які цікавлять абітурієнтів, а також надати рекомендації, як краще готуватися до конкурсного відбору. Я сам у 1997 році закінчив тоді ще Дніпропетровський філіал Української Академії державного управління при Президентові України, і навчання в цьому закладі дійсно допомагає мені в роботі. Я досі спілкуюсь з колегами, які вчились разом зі мною, і вони, до речі, за ці роки досягли неабияких успіхів у роботі на державній службі. Переконаний, що навчання в академії їм дуже допомогло. До речі, зараз у Національній академії державного управління при Президентові України вчиться заступник голова облдержадміністрації Андрій Гамов, - зазначив Юрій Пелих.

За словами Оксани Петренко, цього року Дніпропетровський регіональний інститут державного управління святкує своє 20-річчя.

- В останні роки спостерігається тенденція, коли державні службовці, які вже обіймають високі посади, йдуть вчитися до нашого інституту. Безумовно, це є підтвердженням високого рівня навчального закладу. Так, наш інститут закінчили Віце-прем'єр-міністр України Олександр Вілкул, Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Темник, тепер до інституту вступають голова Дніпропетровської облдержадміністрації Дмитро Колєсніков та один із заступників голови Кіровоградської ОДА, багато інших керівників територій, - повідомила Оксана Петренко.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 794-го дня війни

«Робіть вибір для себе та насолоджуйтесь своєю роботою все життя»: у Запоріжжі відбувся кар’єрний форум для молоді

Продовжуємо підтримку наших захисників необхідною технікою та приладами

Поліція Запоріжжя посилює безпекові заходи напередодні релігійних свят

Середня, професійна та вища освіта мають працювати у взаємодії заради розвитку

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 536 разів ударили по Запорізькій області

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України

Розвиток освіти в умовах воєнного стану – тема педагогічного форуму в Запоріжжі

ЄМК ДП «Запорізький експертно-технічний центр Держпраці» – на приватизаційному аукціоні