Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Молодь обирає безпечний рух

30 травня 2013 - 08:57

Молодь обирає безпечний рух

У Бердянському дитячому оздоровчому комплексі «Райський куточок» за ініціативи Департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації, управління Державтоінспекції ГУМВС України в Запорізькій області відбувся ХХХVІI обласний огляд-конкурс загонів юних інспекторів руху під девізом «Молоде покоління – за безпечний рух!». У конкурсі взяли участь 11 команд з навчальних закладів  області.

Кожна команда доклала всіх зусиль,  щоб показати свій район з кращого боку: гарні знання  Правил дорожнього руху, майстерне володіння жестами регулювальника, водіння велосипеда.

У конкурсі агітбригад юні помічники Державтоінспекції пропагували Правила дорожнього руху та безпечного поводження на вулицях і дорогах.

Право представляти Запорізьку область на Всеукраїнському огляді-конкурсі, який відбудеться  в «Артеку», завоювали юні інспектори дорожнього руху  Запорізької школи № 88 (керівник – педагог-організатор Михайловська Марина Тихонівна).

На другому місці – загін «Екстрім» Бердянської школи № 16 (керівник – Клевцова Світлана Леонідівна).

Третє місце  поділили учні Матвіївського навчально-виховного комплексу «Всесвіт» Вільнянького району (керівник – Солдатенко Наталя Володимирівна) та  школи № 1 Приморського району (керівник – Генов Анатолій Федорович).

Усі команди, які брали участь у змаганнях,  нагороджені цінними подарунками, в тому числі оргтехнікою, поїздкою в аквапарк, пам’ятними сувенірами, які передбачили для них Запорізька обласна організація  Всеукраїнської спілки автомобілістів, громадське формування з безпеки дорожнього руху «Автодружина «Радар» .

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 816-го дня війни

У Запоріжжі вшанували пам'ять жертв політичних репресій

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 459 разів ударили по Запорізькій області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 815-го дня війни

Незламний запорізький бізнес

Жителі регіону – про майбутнє Запорізького краю

Запоріжжя перезавантажується: плани розвитку регіону окреслив голова ОДА Іван Федоров на «Запорізькій платформі співпраці та розвитку 2024»

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа співпраці та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області