Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

У Міжнародний день захисту дитини юні запоріжці відвідали благодійну виставу

1 червня 2013 - 14:12

Сьогодні світова спільнота відзначає Міжнародний день захисту дитини. З цієї нагоди в Запорізькій області проходять численні масові святково-розважальні заходи. Так, за підтримки Департаменту соціального захисту облдержадміністрації в обласному театрі юного глядача для дітей пільгових категорій організовано показ благодійної вистави «Весела сімейка».  На театральну виставу завітав заступник голови обласної державної адміністрації Андрій Гамов та привітав дітей зі святом.

- Президент України Віктор Янукович проголосив 2013 рік  Роком дитячої творчості. Наше завдання - створити всі умови для того, щоб наші діти виросли щасливими, розумними, обдарованими. Такі вистави виховують у маленьких глядачів любов до прекрасного, вічного, світлого, стимулюють до розвитку власних талантів та здібностей, - зазначив заступник голови ОДА Андрій Гамов.

Благодійну виставу відвідали понад 200 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з функціональними обмеженнями, дітей з сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, а також із малозабезпечених, прийомних та багатодітних родин. Маленькі глядачі приїхали на свято із м. Запоріжжя, а також Енергодарського, Василівського, Вільнянського та Новомиколаївського районів.

За даними центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді нині в області понад 11 тисяч дітей виховуються в сім’ях, які опинились в складних життєвих обставинах.

- Від рівня розвитку юних українців, їх благополуччя залежить майбутнє всієї держави. Тож давайте докладемо максимум зусиль для того, щоб кожна дитина була завжди оточена любов'ю та турботою, - закликав дорослих представник обласної виконавчої влади.

По завершенні вистави малята отримали подарунки.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 816-го дня війни

У Запоріжжі вшанували пам'ять жертв політичних репресій

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 459 разів ударили по Запорізькій області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 815-го дня війни

Незламний запорізький бізнес

Жителі регіону – про майбутнє Запорізького краю

Запоріжжя перезавантажується: плани розвитку регіону окреслив голова ОДА Іван Федоров на «Запорізькій платформі співпраці та розвитку 2024»

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа співпраці та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області