Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Обласна влада привітала журналістів з професійним святом

6 червня 2013 - 17:04

На урочистостях з нагоди Дня журналіста України переможців обласного конкурсу на кращі журналістські роботи привітали заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Юрій Пелих та голова обласної ради Віктор Межейко.

Вітаючи працівників засобів масової інформації з професійним святом від усього депутатського корпусу Запорізької області, Віктор Межейко наголосив на значній ролі інформації у сучасному суспільстві та побажав, щоб гостре перо журналістів завжди працювало задля добробуту і процвітання нашого краю.

– Без вашої повсякденної праці слово «інформація», мабуть, втратило б сенс, адже саме працівники ЗМІ – журналісти, оператори, редактори – перетворюють різноманітні події на вечірні новини та друковані рядки. Хоча ми й бачимо іноді  замовні статті, проте ви відомі не ними, а роботами, виконаними від щирого серця, спрямованими на підтримку ваших земляків, адже справжній журналіст завжди слідує за правдою. Ми робимо все належне для розвитку області та підвищення добробуту громадян, а ваша задача – своєчасно доносити цю інформацію до населення, - зазначив у вітальному слові Віктор Межейко.

Заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Юрій Пелих привітав запорізьких журналістів від імені голови облдержадміністрації Олександра Пеклушенка, а також подякував присутнім за всі написані і ще не написані слова.

– Головне, щоб для вашої праці був інформаційний привід, адже робота журналіста неможлива без подій. Завдяки нашим зусиллям у квітні та травні життя регіону було насичене подіями, обіцяю, що й надалі ми вас не підведемо. Тож бажаю вам плідної праці та творчих успіхів, а ми зі свого боку не дамо вам сумувати, - запевнив Юрій Пелих.

Переможців конкурсу  нагороджено преміями та дипломами.

Цього року конкурс на кращі журналістські роботи проводився  в 23 номінаціях. Крім уже традиційних було запроваджено нову номінацію: «Гордість запорізької журналістики». Серед працівників електронних ЗМІ переможцем обрано генерального директора ТК «Алекс» Анатолія Півненка, серед друкованих – заступника головного редактора газети «Запорізька правда» Ганну Кліковку.

Крім того, Юрій Пелих повідомив, що буквально перед початком урочистого заходу до облдержадміністрації надійшла приємна новина з Адміністрації Президента України – Указом Президента України присвоєно звання «Заслужений журналіст України» головному редактору газети «Червоний промінь» Запорізького району Ользі Якименко.

 

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Іван Федоров про російську пропаганду на ТОТ

З травня розпочинається подання заявок на отримання субсидій на землю для аграріїв з постраждалих регіонів

Олександр Педан зустрівся з запорізькими школярами на «НеЛекціях 2.0»

Юні мешканці Запорізької області відправились в «Артек» на оздоровлення

Запоріжці отримали від благодійників набори засобів гігієни

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Іван Федоров про логістичний проєкт росії на ТОТ

Впродовж доби окупанти 254 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 796-го дня війни

Іван Федоров про призов на строкову службу на ТОТ

Звернення керуючого Запорізькою єпархією православної церкви України єпископа Фотія напередодні Великодня

Свято краси та грації, сили та швидкості: відбувся обласний фінал змагань «Пліч-о-пліч» з черліденгу та футзалу