Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

ХІІІ обласна спартакіада визначила кращих спортсменів-держслужбовців

10 червня 2013 - 13:55

У Запоріжжі в спортивному комплексі «Мотор Січ» завершилась дводенна ХІІІ обласна спартакіада серед збірних команд державних службовців. Захід проходив за участю заступників голови облдержадміністрації Андрія Запорожченка та Петра Гончарука.

Цього року на спартакіаду свої команди виставили облдержадміністрація, 20 райдержадміністрацій, а також відділення ГУ Пенсійного фонду, ГУ статистики, ГУ Держсанепідемслужби, Держфінінспекції, територіальні органи Міндоходів. Загалом у змаганнях взяли участь 26 команд, які боролися за перемогу в таких видах спорту: футзал, шахи, шашки, волейбол та настільний теніс.

- Спартакіада – це один із заходів, який стимулює державних службовців підтримувати добре фізичне здоров’я,  сприяє укріпленню дружніх зв’язків між різними державними структурами. Керівник облдержадміністрації усвідомлює, що фізична культура є невід’ємною складовою гармонійної цілісної особистості та завжди підтримує проведення таких змагань, - зазначив заступник голови ОДА Петро Гончарук.

 Переможцями в загальнокомандному заліку за підсумками змагань у всіх видах спорту стала команда обласної державної адміністрації. Друге місце посіди спортсмени-аматори ГУ Пенсійного Фонду України. Третє  виборола команда Гуляйпільської райдержадміністрації.

Гідними суперниками на шляху переможців були команди Пологівської РДА, Новомиколаївської РДА та Якимівської РДА.

З переможців змагань буде сформована збірна команда, яка у вересні представлятиме Запорізьку область на всеукраїнській спартакіаді в Алушті.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також