Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізькі журналісти відфестивалили

10 червня 2013 - 10:22

У центральному парку культури та відпочинку «Дубовий гай» відбувся 10-й ювілейний фестиваль журналістів. Працівників засобів масової інформації з професійним святом привітали представники обласної влади –заступники голови облдержадміністрації Андрій Гамов та Сергій Грачов, заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Юрій Пелих,  голова обласної ради Віктор Межейко, народний депутат України Євген Карташов, а також представники духовенства, підприємств, громадськості.

– Ваша професія так само потужна, як і медицина. За допомогою слів та відео журналісти можуть сформувати громадську думку та вплинути на хід подій, недарма ж вас називають четвертою владою. Головне, аби ви, як і лікарі, не забували про принцип «не нашкодь» і спрямовували свій талант та енергію на розвиток і процвітання нашого регіону, – зазначив у вітальному слові Юрій Пелих.

Керівники облдержадміністрації вручили подарунки обласній організації спілки журналістів України. Десяти ветеранам, які багато років сумлінно працювали в регіональних та районних засобах масової інформації, вручено стипендії обласної державної адміністрації.

Кращі журналісти разом зі святковими отримали дипломи, подяки, відзнаки та подарунки.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також