Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Олександр Пеклушенко: «Плани «Запоріжсталі» дозволять розвиватися всьому Запоріжжю»

19 липня 2013 - 16:35

Голова облдержадміністрації Олександр Пеклушенко привітав працівників комбінату «Запоріжсталь» з професійним святом – Днем працівників металургійної та гірничодобувної промисловості під час урочистостей, які відбулися в ПК «Металург». Відзначити День металурга сюди прийшли не лише працівники «Запоріжсталі», а й ветерани підприємства,  представники влади області та міста.

Як зауважив Олександр Пеклушенко, особисто привітати запоріжсталівців з професійним святом – це його принципова позиція, адже комбінат був і залишається лідером металургійної галузі регіону, гордістю Запорізького краю.

За обсягами виробництва «Запоріжсталь» входить до п’ятірки найпотужніших підприємств України. За підсумками першого кварталу 2013 року обсяг реалізованої продукції комбінатом «Запоріжсталь» склав майже 65% загальної реалізації металургійної галузі регіону та майже 20% загальної реалізації промисловості області. Також комбінат залишається основним бюджетонаповнюючим підприємством краю та забезпечує робочими місцями 16 тисяч запоріжців.

- Комбінат «Запоріжсталь» складається з традицій та вірних людей. Також комбінат завжди відзначався новаторськими рішеннями, особливо це проявилося з приходом нового стратегічного власника Рината  Ахметова. Ті плани, які він задекларував, дозволять Запоріжжю впевнено розвиватися. Адже що таке «Запоріжсталь» для Запорізького  краю? Перш за все - тисячі робочих місць, мільярд гривень податків. Впевнений, що ці показники будуть зростати, бо головна філософія підприємства – зберегти та примножити все найкраще, - зазначив у вітальному слові Олександр Пеклушенко.

Голова облдержадміністрації подякував славетному колективу комбінату «Запоріжсталь» за шляхетну  та натхненну працю та побажав підприємству стрімкого розвитку на благо Запорізького краю та України.

 

 

Управління у справах преси та інформації 

Читайте також

Вже скоро в Дії зʼявиться посвідчення ветерана – записатися на тестування можна вже зараз

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 268 разів вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 811-го дня війни

Наша мета – до кінця року відновити багатоквартирні будинки в Запоріжжі, які значно постраждали від ракетних обстрілів, – Іван Федоров

Фермери прифронтових регіонів можуть безоплатно перевірити стан ґрунтів

«Біжу за героїв – вірю в перемогу, вірю в ЗСУ!»

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

єВідновлення в Запорізькій області: майже 700 людей вже отримали компенсації за пошкоджене житло

Впродовж доби окупанти 462 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 810-го дня війни

Робота є, головне – щоб було бажання працювати, – директорка Запорізького обласного центру зайнятості Ірина Дуднік