Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Валерія Лутковська подякувала керівництву області за небайдуже ставлення до проблем людей

8 серпня 2013 - 15:55

В обласній державній адміністрації відбулася прес-конференція Уповноваженої Верховної Ради України з прав людини Валерії Лутковської за підсумками її робочої проїздки до Запорізького краю.

Під час перебування в області високопосадовець поспілкувалась з головою ОДА Олександром Пеклушенком, відвідала лікарню Вільнянської колонії, а також Запорізький обласний центр соціально-психологічної допомоги.

За словами В. Лутковської, основна мета її перебування – особисто з’ясувати стан дотримання положень про захист прав людини у Запорізької області.

- Ви маєте чудовий центр соціально-психологічної допомоги, де працюють справжні фанати своєї справи. Можу тільки подякувати керівництву обласної державної адміністрації за системну підтримку закладу та небайдужість до проблем людей, які опинилися у складних життєвих обставинах, - зазначила Уповноважена Верховної Ради України з прав людини.

У ході прес-конференції Валерія Лутковська представила запорізьким журналістам Володимира Павленка, який на громадських засадах виконує функцію регіонального представника Уповноваженої.

- Під час зустрічі з Олександром Пеклушенком ми обговорили ряд стратегічних питань, зокрема, і проблему відсутності приміщення, у якому міг би приймати запоріжців регіональний представник. Адже у разі виникнення проблеми громадяни змушені їхати до Києва. Приємно, що керівник області пообіцяв вирішити це питання, і незабаром знайти приміщення. Я особисто йому вдячна за це, - зазначила Валерія Лутковська.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 380 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 807-го дня війни

У Запоріжжі та Запорізькому районі посилять заходи безпеки під час поминальних днів

Ворог посилює агресію – ми посилюємо оборону Запоріжжя і допомогу ЗСУ

Зі сльозами на очах та гордістю в душі: Мелітопольщина вшанувала матерів, чиї сини стали янголами України

Формула миру – це про подолання криз у світі, інструменти їх вирішення. Це шанс на справедливість для світу, – Андрій Єрмак

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Сльози матерів та спогади військового: зворушлива зустріч напередодні Дня матері

Впродовж доби окупанти 547 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 806-го дня війни

У Києві пройшов Другий Міжнародний Саміт міст і регіонів у рамках діяльності Конгресу місцевих та регіональних влад при Президенті України