Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Конкурсний комітет обиратиме перевізників без участі робочого органу

20 серпня 2013 - 08:55

В облдержадміністрації відбулося засідання конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників для обслуговування на міжміських та приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі Запорізької області. Засідання провів заступник голови комітету, директор Департаменту промисловості та розвитку інфраструктури облдержадміністрації Євген Семечаєвський.

На порядку денному було єдине питання – визначення робочого органу (підприємства або організації), який забезпечуватиме роботу конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників для обслуговування на міжміських та приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території області.

- На робочий орган мають покладатися функції з підготовки матеріалів щодо умов конкурсу, паспортів автобусних маршрутів, аналізу отриманих пропозицій та їх оцінки, укладання договорів з переможцями конкурсу тощо. В газеті «Запорізька правда» 13 липня було опубліковано оголошення щодо проведення конкурсу. Але, на жаль, до завершення терміну проведення конкурсу ми так і не отримали заявок від жодного підприємства або організації, - зазначив секретар конкурсного комітету, заступник директора Департаменту промисловості та розвитку інфраструктури облдержадміністрації Роман Писарєв.

Як повідомив Євген Семечаєвський, відповідно до п.21 Порядку проведення конкурсу у випадку відсутності претендентів на здійснення функцій робочого органу організатор має право і повинен самостійно забезпечити проведення конкурсу щодо визначення автомобільних перевізників для обслуговування на внутрішньо-обласних автобусних маршрутах загального користування, але протягом періоду не більше двох років з моменту оголошення конкурсу з визначення робочого органу.

За підсумками засідання конкурсним комітетом шляхом голосування було прийнято рішення про проведення конкурсу з визначення автомобільних перевізників без участі робочого органу.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Поліція Запоріжжя посилює безпекові заходи напередодні релігійних свят

Середня, професійна та вища освіта мають працювати у взаємодії заради розвитку

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 536 разів ударили по Запорізькій області

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України

Розвиток освіти в умовах воєнного стану – тема педагогічного форуму в Запоріжжі

ЄМК ДП «Запорізький експертно-технічний центр Держпраці» – на приватизаційному аукціоні

«Хтось мав це робити»: у Запоріжжі вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи

«Ми відчуваємо, що не самотні, адже нас підтримують та допомагають»: діти-сироти отримали ноутбуки від благодійників

Спортивне орієнтування: «Їжаки» з Запоріжжя шукають шлях до перемоги