Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Володимир Зубанов: «Вкрай важливо, що до забезпечення енергетичної безпеки країни долучаються потужні запорізькі підприємства»

20 серпня 2013 - 16:43

Радник Президента України Володимир Зубанов, який нині перебуває з робочою поїздкою в Запорізькій області, провів прес-конференцію з журналістами та розповів про своє бачення подальшого розвитку регіону, про формування Державного бюджету на 2014 рік, а також про те, що, на його переконання, є запорукою успішного розвитку незалежної України.

Як повідомив Володимир Зубанов, він є радником Глави держави з 15 травня поточного року, і за цей час він вже відвідав низку регіонів як на сході, так і на заході України. У Запорізькій області він працюватиме протягом двох днів.

- Відвідуючи регіони, я спілкуюсь не тільки з представниками влади, а й завжди зустрічаюся з трудовими колективами та керівниками підприємств, обов’язково – з працівниками гуманітарної та наукової галузі. Сьогодні я вже відвідав АТ «Мотор Січ», обласну універсальну бібліотеку та обласний краєзнавчий музей. Наше найбільше багатство – це інтелектуальний потенціал, тому я приділяю цьому особливу увагу, - повідомив Володимир Зубанов.

Під час зустрічі з керівництвом АТ «Мотор Січ» Радник Президента ознайомився з роботою підприємства, його планом роботи на наступний рік, а також оглянув кілька цехів.

- Я звернув окрему увагу на те, що «Мотор Січ» випускає котельні, які працюють на альтернативних видах палива. У ситуації, що склалася, це вкрай важливо, адже перед нами стоїть завдання максимально скоротити споживання природного газу. До речі, як мені повідомили на «Мотор Січі», ці котельні користаються великим попитом. Енергетична безпека країни – це дуже серйозне питання, тож те, що до цього процесу долучаються такі потужні підприємства, для нас вкрай важливо, - зазначив Володимир Зубанов.

Також Радник Президента зазначив, що при формуванні бюджету на 2014 рік буде закладено значно більше коштів на соціальні виплати. «Люди мають відчувати, що влада працює ефективно, і головне – вони мають відчувати цей результат на собі», - переконаний Володимир Зубанов.

- Останнього разу я був у Запорізькій області минулого року і прийшов до висновку, що за цей час регіон дуже змінився. Я бачу великий потенціал, навіть більший, ніж у Дніпропетровської та Донецької області, і зараз він використовується належним чином. Переконаний, що вже скоро Запорізький край увійде в шістку кращих регіонів України. Так, я знаю, що одна з головних проблем області – це екологія, але, наприклад, завдяки зміні власника металургійного комбінату «Запоріжсталь», новому керівництву, яке йде в ногу із часом, кожного дня робляться кроки для поліпшення екологічної ситуації, - підкреслив Володимир Зубанов.

Підбиваючи підсумки, Радник Президента України наголосив, що великий інтелектуальний та природний потенціал, який має українська земля, та чітка вертикаль влади, вибудована Главою держави, є запорукою успішного розвитку незалежної України.

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 799-го дня війни

Заступник голови обласної державної адміністрації Семікін Михайло Олександрович

Заступник голови обласної державної адміністрації Будяк Наталія Юріївна

Уникати масових скупчень та долучатися до Великодніх служб онлайн закликають у Запорізькій єпархії ПЦУ та Нацполіціі

Заклади охорони здоровʼя області реформують

Заступник голови обласної державної адміністрації Щербаков Олександр Валерійович

Команда Запорізької обласної державної адміністрації  поповнилася трьома новими заступниками

В Запорізькій області посилять безпекові заходи напередодні Великодніх свят

Перший Саміт миру для України стане платформою, що розпочне майбутній мирний процес

«Прийшов час замінити хлопців», – так Іван Скобенко пояснив своє рішення приєднатися до ЗСУ

Запорізький бізнес може долучитися до публічних закупівель через Prozorro Market

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області