Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Віктор Ємельяненко: «Ми повинны створити всі необхідні умови для безпечного та комфортного відпочинку людей на концерті»

22 серпня 2013 - 16:42

Перший заступник голови обласної державної адміністрації Віктор Ємельяненко взяв участь у нараді щодо організації в обласному центрі святкового концерту з нагоди 22-ї річниці Незалежності України, який відбудеться під патронатом голови облдержадміністрації Олександра Пеклушенка.

- У суботу, 24 серпня, на пл. Фестивальна відбудеться масштабний концерт за участю відомих зірок української естради, який орієнтовно відвідає близько 20 тис. запоріжців. Тому нам вкрай важливо створити всі необхідні умови для безпечного та комфортного відпочинку такої великої кількості людей, - зазначив Віктор Ємельяненко.

Сам концерт можна буде переглянути не лише перебуваючи безпосередньо на пл. Фестивальна, а й удома: на телеканалах «МТМ» та «Запоріжжя» буде здійснюватися пряма трансляція. Під час концерту також відбудеться телеміст з іншими містами області, під час якого жителі територій зможуть привітати один-одного з головним державним святом України.

Під час проведення концерту поруч будуть чергувати три бригади «швидкої допомоги», у кожній з них – по два мобільних медичних пункти. Через те, що концерт завершиться великим салютом, посилену варту будуть нести й працівники ДСНС.

За інформацією представників запорізької міської влади, на території проведення заходу, а також у магазинах та кіосках, які знаходяться поряд, буде заборонений продаж алкоголю.

Не лише під час концерту, а й у всі святкові дні, з 24 по 26 серпня, всі служби області працюватимуть у посиленому режимі. Протягом святкових днів буде функціонувати обласний оперативний штаб, який очолить Віктор Ємельяненко.

- Ми будемо тримати зв’язок з усіма територіями як під час проведення святкових заходів, так і по їх завершенню. Також у ці дні чергуватимуть відповідальні заступники голів райдержадміністрацій та заступники міських голів. Прошу поставитися до цього питання вкрай відповідально, - підкреслив Віктор Ємельяненко.

Нагадаємо, 24 серпня о 18.00 на пл. Фестивальній розпочнеться святковий концерт, присвячений Дню незалежності України, на якому виступатимуть зірки української естради Олександр Пономарьов, Таїсія Повалій, а також гурт «Реал О». Завершиться концерт масштабним феєрверком.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 800-го дня війни

Історико-культурний комплекс «Запорозька Січ» відкриє двері для відвідувачів

Допомога армії, безпека та комфорт наших людей – незмінні пріоритети голови ЗОДА Івана Федорова

Великдень-2024: онлайн-трансляція богослужінь

«Антилопи» з Вільнянська здобули перемогу на обласних фінальних іграх «Пліч-о-пліч»

Понад 50 дітей Запорізької області стали новими учасниками патріотичного руху «Байда»

Запорізька обласна державна адміністрація та CIVIC обʼєднали зусилля для захисту цивільного населення

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Програма ВІДНОВА:UA запрошує молодь на унікальний обмін

Впродовж доби окупанти 349 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 799-го дня війни

Заступник голови обласної державної адміністрації Семікін Михайло Олександрович