Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Перший дзвоник скликає учнів за парти

1 вересня 2013 - 11:09

У святковий для всіх школярів день – 1 вересня, заступник голови ОДА Андрій Запорожченко від імені голови обласної державної адміністрації Олександра Пеклушенка привітав із початком нового навчального року учнів запорізької гімназії №28.

- У цей день незалежно від погоди стає яскравіше завдяки щасливим посмішкам школярів та тепліше від обіймів дітей, які не бачили один одного цілих три місяці. Сьогодні першокласники стають повноцінними вихованцями одного з кращих навчальних закладів області – гімназії №28. Двері знань відкриті, у добрий шлях! – зазначив Андрій Запорожченко.

Після привітання посадовець вручив грамоти Департаменту освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації вчителю біології Галині Яременко та вчителю хімії Марині Марковцевій.

Після урочистостей Андрій Запорожченко ознайомився зі станом готовності гімназії до початку навчального року та оглянув кілька відремонтованих кабінетів.

- Рішенням батьківського та педагогічного колективів у гімназії відремонтовано кабінети для першокласників, роботи здійснено за рахунок батьківських фондів. Нам показали чудові нові класи, які модернізовано таким чином, що вчителі зможуть впроваджувати нові методи навчання дітей, вони всі пройшли спеціальне навчання. Головне, що ми всі розуміємо, що інвестиції в дітей – це найкраще вкладання грошей, - підкреслив Андрій Запорожченко.

Також посадовець додав, що сьогодні перший дзвоник пролунав у 506 загальноосвітніх школах регіону, загалом сьогодні-завтра за парти сядуть 151 тис. учнів понад 600 навчальних закладів всіх типів і форм власності. З них 17 тис. школярів – першокласники, 9,9 тис. – десятикласники.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

«Прийшов час замінити хлопців», – так Іван Скобенко пояснив своє рішення приєднатися до ЗСУ

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 368 разів вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 798-го дня війни

На Запоріжжі поліцейські затримали чоловіка, який збував зброю та боєприпаси

«Прийшов час замінити хлопців», – так Іван Скобенко пояснив своє рішення приєднатися до ЗСУ

Майже 44 тисячі сімей внутрішньо переміщених осіб отримали допомогу від держави

Український бізнес отримав цифровий інструмент для виходу на міжнародні ринки

Обладнання і техніку на 162 мільйони гривень незабаром отримають військові на Запорізькому напрямку – завершено ряд тендерів

Захист прав дітей уразливих категорій обговорили під час візиту представників ООН до Запоріжжя

За матеріалами СБУ заочно засуджено 5 колаборантів, які допомагають підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Запоріжжя відвідала координаторка ООН в Україні Деніз Браун – обговорили напрямки підтримки прифронтової області