Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Краще спортивне селище області - Кирилівка

11 вересня 2013 - 11:28

Краще спортивне селище області - Кирилівка

У селищі Кирилівка Якимівського району за підтримки Департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації спільно з ФСТ «Колос» відбулися обласні змагання «Краще спортивне село», приурочені до Дня фізичної культури і спорту.

Команди – учасники, у складі яких були  чоловіки та жінки, змагались у п’яти видах спортивних програм – з волейболу, шашок, настільного тенісу, гирьового спорту та в перетягуванні канату. За умовами змагань, кожен район  області був представлений однією сільською або селищною радою, яка не є районним центром.

У запеклій боротьбі командну перемогу одержали господарі – фізкультурники Кирилівської селищної ради. Вони перемогли у змаганнях з настільного тенісу, шашок та гирях.  Друге місце посіла команда Михайлівської сільської ради Вільнянського району, третє - Преславської сільської ради Приморського району. Всі призери в особистих видах  нагороджені грамотами, пам’ятними медалями, кубками та грамотами.

- Торік Запорізька область на всеукраїнських змаганнях посіла десяте місце серед 25 команд-учасників. Нинішні змагання показали, що наші сільські аматори фізкультури і спорту мають високий рівень підготовки і бойовий дух, тож будемо сподіватися на нові досягнення. Завдання ж влади – створювати для них усі умови для занять фізкультурою і спортом, особливо для підростаючого покоління. У цій справі ми маємо дороговказ – нові соціальні ініціативи Президента України Віктора Януковича «Діти – майбутнє України»,   - зазначила начальник управління молоді та спорту Департаменту  освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації Наталія Власова

Переможці представлятимуть Запорізьку область на всеукраїнських змаганнях, які пройдуть  в м. Коктебель (АР Крим) 26 - 29 вересня.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

«Талант на мільйон для ЗСУ»: запорізькі школярі об'єдналися у боротьбі за перемогу

Дізнайтеся про силу українського громадянського суспільства: новий онлайн-курс розкриває секрети нашої стійкості

Юні баскетболістки із Запоріжжя – чемпіонки України

СБУ встановила ще 6 правоохоронців-перевертнів, які займаються репресіями та фабрикують «докази» проти українців на тимчасово окупованих територіях

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Одного чоловіка поранено під час ворожої атаки на Запорізький район

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 795-го дня війни

Прилади нічного бачення (монокуляри та бінокуляри) постійно потрібні нашим захисникам.

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 335 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 794-го дня війни

«Робіть вибір для себе та насолоджуйтесь своєю роботою все життя»: у Запоріжжі відбувся кар’єрний форум для молоді