Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Представлено нового голову Запорізької райдержадміністрації

11 вересня 2013 - 15:34

Президент України Віктор Янукович своїм розпорядженням від 09.09.2013 №294/2013-п призначив головою Запорізької райдержадміністрації Олексія Володимировича Чухрая. Сьогодні перший заступник голови Віктор Ємельяненко представив новопризначеного керівника райдержадміністрації активу Запорізького району. У заході також взяв участь Запорізький голова  Олександр Сін.

Віктор Ємельяненко від імені облдержадміністрації та особисто очільника регіону Олександра Пеклушенка подякував за плідну роботу екс-керівнику району  Олександру Полуніну та окреслив коло пріоритетних завдань для новопризначеного голови. Зокрема, посадовець акцентував увагу на питанні виконання та наповнення бюджету.

- Бюджет – це питання №1. Необхідно  налагодити більш тісну співпрацю з суб’єктами господарювання, які працюють на території Запорізького району, посилити спільну роботу з фіскальними органами. Серед пріоритетних завдань також - розвиток агропромислового комплексу, адже у вас є все для цього: земля, фахівці, інфраструктура. Також потрібно сконцентруватися на створенні робочих місць. У Запорізькому районі дуже сильний корпус сільських голів. Переконаний, що разом з ними ці питання будуть ефективно вирішуватися, - наголосив Віктор Ємельяненко.

Також перший заступник голови облдержадміністрації підкреслив, що Запорізький район дуже тісно пов’язаний з обласним центром, тому серед завдань нового очільника території – створення нової ефективної системи взаємовідносин з владою міста Запоріжжя.

Взаємини між Запорізьким районом та містом Запоріжжя мають будуватися на принципах рівного партнерства – таке переконання висловив міський голова обласного центру Олександр Сін.

- Пропоную створити робочу групу, до якої ввійдуть представники влади району і міста, і котра відпрацює спільний план дій, спрямований на вирішення всіх питань. Шлях, коли місто обговорює всі питання з районом, – це єдиний можливий шлях, - зазначив Олександр Сін.

У цьому переконаний і  голова Запорізького району Олексій Чухрай, котрий запевнив керівників області й міста у готовності до тісної співпраці у вирішенні всіх проблемних питань.

- Я знаю, що нам необхідно робити,  знаю, як це можна зробити, і, головне,  знаю, з ким я буду працювати. Адже Запорізький район – це кузня кадрів. І  переконаний, що команда районної влади здатна виконати завдання, які ставить перед нами Президент та голова облдержадміністрації, - запевнив Олексій Чухрай.

Серед першочергових питань голова Запорізької райдержадміністрації визначив підготовку всіх сфер життєдіяльності до осінньо-зимового періоду, підготовку до посівної кампанії, реалізацію соціально значимих проектів, зокрема завершення будівництва поліклініки у с. Кушугум, формування бюджету на наступний рік.

 

 

Управління у справах преси та інформації 

Читайте також

Дізнайтеся про силу українського громадянського суспільства: новий онлайн-курс розкриває секрети нашої стійкості

Юні баскетболістки із Запоріжжя – чемпіонки України

СБУ встановила ще 6 правоохоронців-перевертнів, які займаються репресіями та фабрикують «докази» проти українців на тимчасово окупованих територіях

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Одного чоловіка поранено під час ворожої атаки на Запорізький район

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 795-го дня війни

Прилади нічного бачення (монокуляри та бінокуляри) постійно потрібні нашим захисникам.

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 335 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 794-го дня війни

«Робіть вибір для себе та насолоджуйтесь своєю роботою все життя»: у Запоріжжі відбувся кар’єрний форум для молоді

Продовжуємо підтримку наших захисників необхідною технікою та приладами