Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Армія запрошує на роботу за контрактом

16 вересня 2013 - 14:30

Армія запрошує на роботу за контрактом

У Запорізькому обласному центрі зайнятості відбувся всеукраїнський день «Ярмарок вакансій», організований командуванням облвійськкомату.

Цей рекламно-агітаційний та інформаційно-роз’яснювальний захід покликаний залучити громадян віком до 35 років, які перебувають на обліку в обласному центрі зайнятості населення, до проходження військової служби за контрактом на посадах рядового, сержантського і старшинського складу.

Заступник обласного військового комісара з виховної роботи полковник Михайло Логвінов ознайомив присутніх з умовами вступу, порядком проходження та перевагами військової служби, пільгами та соціальними гарантіями для військовослужбовців та членів їхніх сімей. Він наголосив, що військова служба за контрактом допоможе вирішити проблему працевлаштування та дасть можливість отримати професію, яка зможе знадобитися у цивільному житті, наприклад водія, оператора тощо. Також офіцер поінформував про посилення соціального захисту військовослужбовців та членів їхніх родин. Це стосується зростання рівня грошового забезпечення контрактників, житлової сфери, продовольчого забезпечення, форми одягу, унормування робочого часу.

- У 2013 році перед військовими комісаріатами  області  поставлено планове завдання з відбору кандидатів на військову службу за контрактом у кількості 581 особа. На теперішній час контракт заключили 200 осіб із Запорізької області, - повідомив полковник Михайло Логвінов.

У свою чергу т.в.о. командира 55 ОАБР з виховної роботи 6-го армійського корпусу Сухопутних військ ЗС України майор Олег Гуртовий розповів військовозобов’язаним про умови та особливості військової служби в артилерійському з'єднанні.

18 вересня всеукраїнський день "Ярмарок вакансій" пройде в районних центрах зайнятості  області, де військові комісари районних (міських) військкоматів проведуть інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо залучення громадян на контрактну службу.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 796-го дня війни

Іван Федоров про призов на строкову службу на ТОТ

Звернення керуючого Запорізькою єпархією православної церкви України єпископа Фотія напередодні Великодня

Свято краси та грації, сили та швидкості: відбувся обласний фінал змагань «Пліч-о-пліч» з черліденгу та футзалу

«Талант на мільйон для ЗСУ»: запорізькі школярі об'єдналися у боротьбі за перемогу

Дізнайтеся про силу українського громадянського суспільства: новий онлайн-курс розкриває секрети нашої стійкості

Юні баскетболістки із Запоріжжя – чемпіонки України

СБУ встановила ще 6 правоохоронців-перевертнів, які займаються репресіями та фабрикують «докази» проти українців на тимчасово окупованих територіях

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Одного чоловіка поранено під час ворожої атаки на Запорізький район

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 795-го дня війни

Прилади нічного бачення (монокуляри та бінокуляри) постійно потрібні нашим захисникам.