Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Віктор Ємельяненко: «Наше завдання – забезпечити громадянам безпроблемне пересування автошляхами регіону»

19 вересня 2013 - 12:12

Віктор Ємельяненко: «Наше завдання – забезпечити громадянам безпроблемне пересування автошляхами регіону»

Перший заступник голови обласної державної адміністрації Віктор Ємельяненко провів нараду щодо підготовки ДП «Запорізький облавтодор» та його філій до роботи в осінньо-зимовий період.

- З метою забезпечення безперебійного руху автотранспорту дорогами загального користування у зимовий період 2013-2014 років дорожні підприємства привели мережу доріг у належний стан. Нами розроблено заходи з підготовки філій підприємства, створено матеріально-технічний резерв, - повідомив директор ДП «Запорізький облавтодор» Андрій Коцур.

За словами керівника підприємства, станом на 13 вересня заготовлено 17,4 тис. тонн піску (відсіву), 1,3 тис. тонн технічної солі. Крім того, наразі підготовлено 40 лінійно-виробничих будівель і 33 пункти обігріву, 16 котельних установок, на 95% забезпечено теплий спецодяг, відремонтовано та підготовлено два роторних снігоочисника, 60 одиниць навісного обладнання, вісім бульдозерів, 25 автогрейдерів, 40 піскорозкидувачів, п’ять солерозподілювачів, 28 навантажувачів.

- Триває процес виготовлення 770 одиниць снігостримуючих щитів, які будуть встановлені на ділянках, що заносяться снігом. Заготовлено 10 тонн десятиденного запасу бензину і 18 тонн десятиденного запасу дизпалива, підготовлено 32 тимчасові бази протиожеледних матеріалів. Крім того, ми уклали 17 договорів на залучення техніки сторонніх підприємств для роботи в зимовий період, ще 14 договорів погоджуються, - доповів Андрій Коцур.

Уже розроблено та затверджено єдину схему реагування органів управління та сил підрозділів ДП ​​«Запорізький облавтодор» при загрозі та виникненні надзвичайних ситуацій, пов’язаних з незадовільними погодними умовами осінньо-зимового періоду.

- Програмою Президента України Віктора Януковича «Україна для людей» передбачається, що кожна людина має бути забезпечена якісними умовами життя незалежно від його місця проживання, в місті чи віддаленому селі. Зважаючи на наближення зими, а також кліматичні особливості нашого регіону, ми маємо завчасно підготуватися, щоб оперативно розчищати дороги від снігу і забезпечити всіх громадян можливістю безпроблемно пересуватися шляхами області. Враховуючи стан готовності «Запорізького облавтодору» та інших служб, а також заготовлені всіма нами резерви, переконаний, що ми зможемо це зробити, - підсумував Віктор Ємельяненко.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Прилади нічного бачення (монокуляри та бінокуляри) постійно потрібні нашим захисникам.

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 335 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 794-го дня війни

«Робіть вибір для себе та насолоджуйтесь своєю роботою все життя»: у Запоріжжі відбувся кар’єрний форум для молоді

Продовжуємо підтримку наших захисників необхідною технікою та приладами

Поліція Запоріжжя посилює безпекові заходи напередодні релігійних свят

Середня, професійна та вища освіта мають працювати у взаємодії заради розвитку

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 536 разів ударили по Запорізькій області

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки