Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Фармацевтам області подякували за роботу

19 вересня 2013 - 15:46

Фармацевти, провізори, науковці та педагоги від фармації готуються до відзначення професійного свята, яке припадає на 21 вересня. Напередодні Дня фармацевта в Запорізькому державному медичному університеті відбулися урочисті збори.

Переважна більшість працівників фармацевтичної галузі регіону є випускниками цього вузу, а також трьох медичних коледжів: Запорізького, Бердянського та Мелітопольського. 

Мережа аптек області представлена двома комунальними аптечними підприємствами «Фармація» та «Примула», 596 аптеками та 196 аптечними пунктами. Також функціонують 14 оптових аптечних складів,  фармацевтичні фабрики «Віола», ООО «Панацея», ООО «Істок Плюс».

З професійним святом працівників галузі привітала заступник директора Департаменту охорони здоров'я облдержадміністрації Світлана Бєляєва.

- Ваша праця, наполегливість, кваліфікація є важливими складовими процесу зцілення. Сьогодні фармацевти – це справжні професіонали, які беруть на себе відповідальність за благополуччя пацієнтів, які потребують співчуття й турботи, - зазначила посадовець.

При цьому особливу подяку вона висловила на адресу керівників аптечних закладів, які беруть участь у реалізації пілотного проекту щодо запровадження державного регулювання цін на лікарські засоби для лікування осіб з гіпертонічною хворобою.

Кращі працівники галузі нагороджені медалями та почесними грамотами.

У рамках заходу окрему подяку від Всеукраїнської громадської організації «Фармацевтична асоціація України» оголосили голові облдержадміністрації Олександру Пеклушенку: «…за особистий вклад в реалізацію політики Уряду та Президента України, за зусилля по консолідації фармацевтичної спільноти для забезпечення населення сучасними, доступними та високоякісними ліками».

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 794-го дня війни

«Робіть вибір для себе та насолоджуйтесь своєю роботою все життя»: у Запоріжжі відбувся кар’єрний форум для молоді

Продовжуємо підтримку наших захисників необхідною технікою та приладами

Поліція Запоріжжя посилює безпекові заходи напередодні релігійних свят

Середня, професійна та вища освіта мають працювати у взаємодії заради розвитку

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 536 разів ударили по Запорізькій області

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України

Розвиток освіти в умовах воєнного стану – тема педагогічного форуму в Запоріжжі

ЄМК ДП «Запорізький експертно-технічний центр Держпраці» – на приватизаційному аукціоні