Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Олександр Пеклушенко: «Головне в роботі будь-якого керівника - це системність»

25 вересня 2013 - 14:47

Олександр Пеклушенко: «Головне в роботі будь-якого керівника - це системність»

Голова облдержадміністрації Олександр Пеклушенко разом зі своїми заступниками провів прес-конференцію для запорізьких медіа. Крім інформування про виконану обласною владою роботу захід передбачав спілкування в режимі запитання - відповідь. Запорізькі журналісти мали можливість запитати про все, що їх цікавить.

Один з журналістів поцікавився, наскільки виправдана кадрова політика керівника регіону, яку багато хто вважає доволі жорсткою.
- Потрібно просто працювати і тоді ніяких несподіванок не буде. У кадровій політиці в мене немає нічого емоційного і випадкового. Я постійно спостерігаю за роботою всіх керівників. І їх діяльність, звичайно ж, не без помилок і не ідеальна. Питання в іншому:  чи все ти зробив, чи використовував усілякі засоби, щоб добитися результату? Тому головне - це системність роботи. Якщо керівник працює системно, тоді не виникає жодних кадрових питань, - наголосив керівник регіону.

Голова облдержадміністрації запевнив, що контролює всі процеси, які відбуваються в області. Одне з важливих питань, як і раніше, економія енергоносіїв та бюджетних коштів.

- Я націлив усі бюджетні організації на економію. У нас в області кожен директор школи, кожен директор дитячого садка повинен знати, де знаходиться лічильник електроенергії, де знаходиться лічильник води, лічильник тепла. І буде знати, скільки потрібно витрачати і скільки витрачається грошей на утримання установи. На жаль, поки не завжди керівники, які повинні цим займатися, приділяють цьому питанню належну увагу. Але я ще раз повторюю - всі прийшли сюди, щоб працювати і рахувати кожну копійку, - підкреслив Олександр Пеклушенко.

Євроінтеграція потрібна і важлива – такий курс розвитку країни Президент України Віктор Янукович визначив чітко. Але у власників і керівників деяких вітчизняних промислових підприємств є побоювання, що зближення з Європою може нашкодити давній співпраці з Російською Федерацією. Свою позицію з цього питання керівник регіону теж озвучив запорізьким журналістам.

- Економіка й економічна кооперація між Україною і Росією - це ж не брикет вершкового масла, який можна розрізати гарячим ножем. Ні. Це дуже інтегровані, взаємовигідні процеси. Тому, я думаю, що в це масло ніхто не встромить розпечений ніж, - заявив голова облдержадміністрації.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 795-го дня війни

Прилади нічного бачення (монокуляри та бінокуляри) постійно потрібні нашим захисникам.

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 335 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 794-го дня війни

«Робіть вибір для себе та насолоджуйтесь своєю роботою все життя»: у Запоріжжі відбувся кар’єрний форум для молоді

Продовжуємо підтримку наших захисників необхідною технікою та приладами

Поліція Запоріжжя посилює безпекові заходи напередодні релігійних свят

Середня, професійна та вища освіта мають працювати у взаємодії заради розвитку

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 536 разів ударили по Запорізькій області

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів