Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Молодіжна політика регіону формується з урахуванням ініціатив студентської ради

9 жовтня 2013 - 10:16

Молодіжна політика регіону формується з урахуванням ініціатив студентської ради

В Запорізькому обласному центрі молоді відбулося засідання обласної студентської ради, у роботі якої взяла участь заступник директора Департаменту - начальник управління молоді та спорту облдержадміністрації Наталія Власова.

Голови студентських рад та представники студентських самоврядувань вищих навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації регіону обговорили основні напрямки подальшої співпраці та спільні заходи з органами влади на 2014 рік.

Наталія Власова поінформувала про ті молодіжні проекти, які заплановано реалізувати разом із спеціалістами Департаменту освіти і науки, молоді та спорту ОДА. Зокрема, це «Школа вожатської майстерності», «Студентська республіка», «Школа молодого парламентарія», а також обласний молодіжний фестиваль естрадного мистецтва «Зорепад», танцювальний конкурс флешмобу «За здоровий спосіб життя» в рамках Всеукраїнської інформаційно-профілактичної акції «Відповідальність починається з мене» тощо.

Пропозиції щодо подальшої співпраці надали також представники обласного центру молоді, обласного центру патріотичного виховання молоді, обласного центру праці для молоді, обласного центру фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх».

У ході обговорення був напрацьований попередній план співпраці управління молоді та спорту зі студентами вишів області на наступний рік, у якому були враховані висловлені ініціативи.

- Студентське самоврядування має бути повноцінним партнером як керівництва вищих навчальних закладів, так і державних органів влади, насамперед для повного врахування позицій молоді при виробленні та реалізації молодіжної політики в Запорізькій області. Тому вкрай важливо налагодити конструктивний діалог між усіма учаниками процесу, - підкреслила важливість роботи студентської ради Наталія Власова.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 813-го дня війни

Запоріжці долучилися до науково-практичної конференції «Україно моя вишивана»

Спорт, патріотизм та ментальне здоров'я: в День вишиванки школярі навчались опановувати власні емоції

В Запоріжжі створили вишиванку-оберіг, яка стане талісманом для воїнів на передовій

Запорізький край відзначає день вишиванки

Емоції, командний дух та воля до перемоги: «Їжаки» тріумфують у фіналі «Пліч-о-пліч» у Запоріжжі

«Незламний хаб» розквітнув вишиванками: переселенці з окупованих територій відзначили свято єдності та підтримки

СБУ ідентифікувала 6 колаборантів з окупаційного «мвс рф» на Запоріжжі, які забезпечували перевезення бюлетенів під час проведення фейкових виборів

Оголошено набір на безоплатне навчання на психологів, що працюють з ветеранами

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Двох чоловіків та жінку поранено під час ворожої атаки по Василівському району.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 812-го дня війни