Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Для відбору проектів транскордонного співробітництва створено фахову комісію

9 жовтня 2013 - 11:16

Для відбору проектів транскордонного співробітництва створено фахову комісію

Розпорядженням голови обласної державної адміністрації створено обласну комісію з конкурсного відбору проектів (програм) транскордонного співробітництва, яку очолив заступник голови облдержадміністрації Петро Гончарук. До її складу ввійшли представники органів виконавчої влади, депутати, науковці запорізьких вишів та фахівці різних галузей. При цьому комісія в разі потреби може залучати до роботи незалежних консультантів, експертів, у тому числі з іноземних держав.

Основними завданнями комісії є проведення аналізу та узагальнення проблем, що стримують розробку проектів співробітництва в області, визначення організаційних, юридичних, економічних та інформаційних шляхів їх розв’язання; встановлення взаємодії між місцевими органами виконавчої влади та зацікавленими організаціями; участь у підготовці висновків та визначення на підставі конкурсного відбору проектів, що відповідають пріоритетним напрямам розвитку регіону,  надання пропозицій для включення їх до державної програми розвитку транскордонного співробітництва.

Комісія визначає строки проведення конкурсного відбору проектів  транскордонного співробітництва та безпосоредньо його організовує.

 Не пізніше ніж за тиждень до проведення конкурсного відбору визначаються кількісні та якісні показники його основних критеріїв та затверджується методика оцінки проекту.

 А не пізніше ніж за два тижні комісія розміщує на офіційному сайті обласної державної адміністрації інформацію про пріоритети розвитку транскордонного співробітництва в регіоні, умови проведення конкурсного відбору та участі в ньому проектів транскордонного співробітництва.

Організаційне та матеріально-технічне забезпечення діяльності комісії покладено на управління зовнішніх зносин та зовнішньоекономічної діяльності обласної державної адміністрації.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

В Запоріжжі створили вишиванку-оберіг, яка стане талісманом для воїнів на передовій

Запорізький край відзначає день вишиванки

Емоції, командний дух та воля до перемоги: «Їжаки» тріумфують у фіналі «Пліч-о-пліч» у Запоріжжі

«Незламний хаб» розквітнув вишиванками: переселенці з окупованих територій відзначили свято єдності та підтримки

СБУ ідентифікувала 6 колаборантів з окупаційного «мвс рф» на Запоріжжі, які забезпечували перевезення бюлетенів під час проведення фейкових виборів

Оголошено набір на безоплатне навчання на психологів, що працюють з ветеранами

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Двох чоловіків та жінку поранено під час ворожої атаки по Василівському району.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 812-го дня війни

Від пожежника до фармацевта: запорізькі виші презентували свої можливості на спеціалізованій виставці

Прийомні сім'ї та опікуни за кордоном зможуть отримати матеріальну допомогу

Безоплатне зубопротезування для військових та ветеранів: як і де отримати