Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

До кінця року обласний центр екстреної медичної допомоги має бути введений в експлуатацію

16 жовтня 2013 - 08:56

У двоповерховій будівлі за адресою вулиця Артема, 54 тривають будівельні роботи. Саме на базі цього приміщення зводять обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Роботи стартували влітку. На сьогодні будівельники завершили демонтажні роботи і приступили до зміцнення та розширення будівлі. Крім того, найближчим часом встановлять нову покрівлю та проведуть роботи зі скління. Голова облдержадміністрації Олександр Пеклушенко відвідав об'єкт і перевірив хід процесу. За наполяганням керівника регіону були внесені деякі зміни до проекту – для більшої зручності співробітників закладу перенесуть один із входів, крім того потрібно винести за межі цокольного поверху дизель-генераторну установку. В цілому рівень проведення робіт Олександр Пеклушенко оцінив позитивно.

- Ми з вами переконалися, що темпи будівництва  центру екстреної медичної допомоги, який дуже важливий для всієї Запорізької області, йдуть дуже задовільно. Незважаючи на всі зауваження, що були висловлені проектувальнику, задоволений темпами і ходом робіт. Відвідування таких об'єктів завжди вносить корективи, і  ми їх внесли. Користуючись нагодою, хочу подякувати будівельникам. В умовах обмежень  електроенергії, обмежень  розмірів самого будмайданчика будівельники працюють на відмінно. Наше завдання - їм допомагати і виконати всі намічені плани. Тобто до кінця року об'єкт має бути введений в експлуатацію. Скажу відверто:  завдання складне, але знаючи, як треба ставитися до таких важливих питань, упевнений, що ми його виконаємо. Це буде центр з порятунку життів, центр, який дозволить гармонізувати роботу всіх «швидких допомог» у області і досягти скорочення часу практично втричі  від моменту виклику до моменту надання практичної допомоги, - зазначив Олександр Пеклушенко.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 813-го дня війни

Запоріжці долучилися до науково-практичної конференції «Україно моя вишивана»

Спорт, патріотизм та ментальне здоров'я: в День вишиванки школярі навчались опановувати власні емоції

В Запоріжжі створили вишиванку-оберіг, яка стане талісманом для воїнів на передовій

Запорізький край відзначає день вишиванки

Емоції, командний дух та воля до перемоги: «Їжаки» тріумфують у фіналі «Пліч-о-пліч» у Запоріжжі

«Незламний хаб» розквітнув вишиванками: переселенці з окупованих територій відзначили свято єдності та підтримки

СБУ ідентифікувала 6 колаборантів з окупаційного «мвс рф» на Запоріжжі, які забезпечували перевезення бюлетенів під час проведення фейкових виборів

Оголошено набір на безоплатне навчання на психологів, що працюють з ветеранами

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Двох чоловіків та жінку поранено під час ворожої атаки по Василівському району.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 812-го дня війни