Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Обласна влада готується до прийняття на баланс автодоріг загального користування

30 жовтня 2013 - 10:35

Обласна влада готується до прийняття на баланс автодоріг загального користування

Заступник голови обласної державної адміністрації Петро Гончарук провів нараду щодо прийняття на баланс автомобільних доріг загального користування місцевого значення.

У нараді взяли участь директор Департаменту житлово-комунального господарства та будівництва ОДА Максим Шахов, директор Департаменту фінансів ОДА Сергій Медвідь, перший заступник начальника Служби автомобільних доріг у Запорізькій області Геннадій Тимченко, начальник юридичного відділу апарату ОДА Олександр Міняйло та інші.

- Відповідно до завдань, поставлених перед нами Президентом України Віктором Януковичем, головне, що ми повинні зробити – створити нову систему управління автодорогами загального користування. Нам необхідно визначити спільну позицію щодо балансоутримувача доріг місцевого значення, отримувача бюджетних коштів та замовника робіт по дорогам місцевого значення, його організаційно-правової форми, структури, потреби в комплектації штатами та фінансуванні, - зазначив Петро Гончарук.

У ході наради було обговорено забезпечення безперервного виконання функцій з управління дорогами місцевого значення, у тому числі за рахунок комплектації нових підрозділів з управління зазначеними дорогами Служби автомобільних доріг у Запорізькій області.

- Нам необхідно розглянути можливості щодо створення окремого структурного підрозділу облдержадміністрації – управління з утримання автомобільних доріг, який виконуватиме функції балансоутримувача доріг загального користування місцевого значення, - зазначив Петро Гончарук.

Посадовець наголосив, що створення окремого структурного підрозділу стане можливим лише після прийняття закону щодо надання повноважень місцевим органам виконавчої влади на здійснення управління автомобільними дорогами загального користування.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

«Талант на мільйон для ЗСУ»: запорізькі школярі об'єдналися у боротьбі за перемогу

Дізнайтеся про силу українського громадянського суспільства: новий онлайн-курс розкриває секрети нашої стійкості

Юні баскетболістки із Запоріжжя – чемпіонки України

СБУ встановила ще 6 правоохоронців-перевертнів, які займаються репресіями та фабрикують «докази» проти українців на тимчасово окупованих територіях

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Одного чоловіка поранено під час ворожої атаки на Запорізький район

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 795-го дня війни

Прилади нічного бачення (монокуляри та бінокуляри) постійно потрібні нашим захисникам.

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 335 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 794-го дня війни

«Робіть вибір для себе та насолоджуйтесь своєю роботою все життя»: у Запоріжжі відбувся кар’єрний форум для молоді