Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

«Ярмарок освіти» пропонує широкий вибір можливостей для навчання та професійного вдосконалення

7 листопада 2013 - 15:42

«Ярмарок освіти» пропонує широкий вибір можливостей для навчання та  професійного вдосконалення

У виставковому центрі «Козак-Палац» відбулося відкриття щорічної спеціалізованої виставки «Ярмарок освіти», яка триватиме до 9 листопада включно. Захід відбувається за підтримки Міністерства освіти і науки України, Департаменту освіти і науки, молоді та спорту ОДА та обласного центру зайнятості. 

«Освітній ярмарок» об’єднує XV міжрегіональну спеціалізовану виставку навчальних закладів «Абітурієнт - 2013», ІV міжнародну спеціалізовану виставку «Освіта за кордоном» та «Освіта для бізнесу», а також міжрегіональний ярмарок вакансій «День кар’єри».

Організатори переконані, що виставка стане помічником не тільки для випускників шкіл та їх батьків, але й для спеціалістів, які прагнуть підвищувати рівень кваліфікації в Україні та за кордоном, а також для всіх учасників освітнього ринку - як майданчик для обміну досвідом та здобуття нових професійних знань.

На «Ярмарку освіти» представлено понад 60 провідних українських та закордонних навчальних закладів Болгарії, Росії, Чехії та Швейцарії. Серед них - навчальні заклади від I до IV рівня акредитації, бізнес-школи, тренінгові компанії, навчальні центри, установи позашкільного виховання тощо. 

Свої програми та освітні проекти представляє на виставці навчальний центр «ТПП-Академія» Запорізької торгово-промислової палати. Відвідувачі зможуть познайомитися з інформацією щодо мовних курсів, семінарів, тренінгів з підвищення кваліфікації, можливостей здобуття освіти за кордоном.

Ярмарок стане у нагоді не тільки майбутнім студентам, але й керівникам навчальних закладів та викладачам. Зокрема, учасник виставки - компанія Microsoft презентує «Академічні програми на допомогу ректорові, директорові, викладачеві та студентові».

На стенді обласного центру зайнятості можна отримати кваліфіковані поради спеціалістів, дізнатися про можливості працевлаштування, професійної підготовки.

7 та 8 листопада виставка працюватиме з 10.00 до 17.00, 9 листопада – з 10.00 до 15.00.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 794-го дня війни

«Робіть вибір для себе та насолоджуйтесь своєю роботою все життя»: у Запоріжжі відбувся кар’єрний форум для молоді

Продовжуємо підтримку наших захисників необхідною технікою та приладами

Поліція Запоріжжя посилює безпекові заходи напередодні релігійних свят

Середня, професійна та вища освіта мають працювати у взаємодії заради розвитку

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 536 разів ударили по Запорізькій області

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України

Розвиток освіти в умовах воєнного стану – тема педагогічного форуму в Запоріжжі

ЄМК ДП «Запорізький експертно-технічний центр Держпраці» – на приватизаційному аукціоні