Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізькі навчальні заклади – серед кращих в Україні

13 листопада 2013 - 11:00

У рамках V Національної виставки-презентації «Інноватика в сучасній освіті», яка відбулась наприкінці жовтня в Києві, було оголошено конкурс серед навчальних закладів країни. Днями запорізьких переможців та лауреатів всеукраїнської першості привітав в.о. директора Департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації Віктор Захарчук.

- Організаторами виставки та конкурсу виступили Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України та компанія «Виставковий світ». Загалом на конкурс було подано 454 роботи педагогічних колективів з 27 регіонів України, - повідомив Віктор Захарчук.

За словами посадовця, переможці обиралися у восьми тематичних номінаціях: упровадження інновацій у презентацію діяльності вищого навчального закладу в інтернет-просторі; організаційне і науково-методичне забезпечення впровадження електронних засобів у практику діяльності закладів післядипломної освіти; інновації у формуванні творчої особистості в дошкільних і позашкільних закладах освіти; інновації в професійно-технічній освіті – шлях до забезпечення  ринку праці кваліфікованими кадрами; інноваційний розвиток Шкіл майбутнього  - стратегічний поступ української  освіти; інклюзивна освіта: рівні права – рівні можливості; випереджаюча освіта для сталого розвитку як інноваційна форма організації освітнього простору; розробка та активне просування інноваційних комплексних рішень для освіти і науки.

Експертну оцінку якості робіт проводили наукові інститути Національної академії педагогічних наук України та державна наукова установа «Інститут інноваційних технологій і змісту освіти» Міністерства освіти і науки України.

Серед запорізьких переможців та лауреатів конкурсу - обласний інститут післядипломної педагогічної освіти, науково-методичний центр управління освіти  (м.Енергодар), методичний кабінет управління освіти Мелітопольської міської ради, багатопрофільний ліцей № 62 (м.Запоріжжя), колегіум «Мала гуманітарна академія» (м.Запоріжжя), дошкільний навчальний заклад № 5  «Теремок» (м.Дніпрорудне) та Запорізький національний технічний університет.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Одного чоловіка поранено під час ворожої атаки на Запорізький район

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 795-го дня війни

Прилади нічного бачення (монокуляри та бінокуляри) постійно потрібні нашим захисникам.

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 335 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 794-го дня війни

«Робіть вибір для себе та насолоджуйтесь своєю роботою все життя»: у Запоріжжі відбувся кар’єрний форум для молоді

Продовжуємо підтримку наших захисників необхідною технікою та приладами

Поліція Запоріжжя посилює безпекові заходи напередодні релігійних свят

Середня, професійна та вища освіта мають працювати у взаємодії заради розвитку

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 536 разів ударили по Запорізькій області