Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Представники студентської еліти отримали нагороди та стипендії від обласної влади

15 листопада 2013 - 15:37

Напередодні відзначення Міжнародного дня студентів в обласній державній адміністрації підбили підсумки VII обласного конкурсу «Студент року», а також назвали імена студентів, яким призначені стипендії облдержадміністрації та облради. Привітали переможців та стипендіатів заступник голови облдержадміністрації Андрій Гамов та перший заступник голови облради  Світлана Абдурахманова.

- Студентство – це золота пора, коли ви вже не діти, але й не дорослі. Перед вами відкривається багато доріг, саме зараз ви обираєте власну. Не втрачайте цей дорогоцінний час, використайте його з користю. Пам’ятайте, майбутнє країни та Запорізького краю у ваших руках, - зазначив Андрій Гамов.

Заступник голови облдержадміністрації пригадав власні студентські роки, які він провів у Запорізькому національному технічному університеті. Посадовець розповів, що за п’ять років навчання він отримав не тільки важливі професійні знання, але й друзів, з якими і зараз йде по життю.

Кращим з кращих представник обласної виконавчої влади вручив сертифікати на стипендії обласної державної адміністрації. Протягом року стипендіати отримуватимуть щомісяця по 1000 грн. Переможці обласного конкурсу отримали дипломи.

Цього року в конкурсі взяли участь понад 50 студентів з дев’яти вищих навчальних закладів області. Конкурсна комісія визначала переможців у дев’яти номінаціях: «Студент – суспільний діяч року», «Студент – артист року», «Студент – вчений року», «Студент – лідер студентського самоврядування року», «Студент – спортсмен року», «Студент – журналіст року», «Студент – волонтер року», «Студент – патріот року», «Студентська сім’я року».

З прийдешнім Міжнародним днем студентів присутніх привітали команда клубу веселих та кмітливих «Запорізька Національна Збірна» та лауреат міжнародних конкурсів Уляна Єгорова.

У рамках заходу працювала виставка інформаційно-презентаційних матеріалів навчальних закладів регіону, з експонатами якої могли ознайомитися всі учасники зустрічі.

 

Довідково: загальна кількість молоді в області становить 541,209 тис. осіб, з них студентської молоді - 134,568 тис. Заходи на підтримку студентської молоді реалізуються в рамках Комплексної обласної програми оздоровлення та відпочинку дітей, підтримки сім'ї, молоді, гендерного паритету та протидії торгівлі людьми на 2012-2016 роки.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 815-го дня війни

Незламний запорізький бізнес

Жителі регіону – про майбутнє Запорізького краю

Запоріжжя перезавантажується: плани розвитку регіону окреслив голова ОДА Іван Федоров на «Запорізькій платформі співпраці та розвитку 2024»

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа співпраці та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 452 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 814-го дня війни

Як не втратити зв’язок та інтернет під час відключень електроенергії

У Запоріжжі виявили 2 автобуса, водії яких працювали без дозвільних документів