Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Команда «Запорізький вектор» з ЗНТУ поїде на Міжнародний фестиваль КВК у Сочі

18 листопада 2013 - 12:02

Відбувся фінал Запорізької обласної ліги клубу веселих та кмітливих на «Кубок губернатора». Традиційно переможці гри отримали путівку на Міжнародний фестиваль КВК у Сочі, яку перед початком гри передав ведучому Ігорю Литвиненку голова обласної ради Віктор Межейко.

- Керівник області Олександр Пеклушенко дуже хотів приїхати на цю гру, однак натомість був змушений виїхати до Києва вирішувати стратегічні для Запорізького краю питання. Тож від нього передаю вам кубок та путівку, яку отримають кращі з кращих, - повідомив Віктор Межейко.

Цього року в фінал вийшли шість команд КВК: «Заїнька», ЗІЕІТ; «Запорізька Національна Збірна», ЗНУ; «Запорізький вектор» ЗНТУ; «Молодість», ВАТ «Запоріжсталь»; «Смайли», ЗДІА, Скадовськ; «моРе», Мелітополь.

Серед почесного журі були заступник голови обласної державної адміністрації Андрій Гамов та генеральний директор ЗОДТРК «Запоріжжя» Олександр Коваленко.

- Дійсно була цікава гра. До останнього моменту зал був у напруженні: не було зрозуміло, хто отримає кубок. Яскраво грали і команда «Заїнька», і «Молодість». Проте, навіть не консультуючись між собою, члени журі практично одностайно надали перевагу «Запорізькому вектору». Переконаний, що команда гідно виступить в Сочі, - поділився враженнями від обласної ліги заступник голови ОДА Андрій Гамов.

Тож, за підсумками всіх конкурсів, «Кубок губернатора» та путівку на Міжнародний фестиваль КВК здобула команда «Запорізький вектор» (ЗНТУ).

Почесне друге місце, та приз від Запорізького міського голови Олександра Сіна – 10 тис. грн. отримала команда «Заїнька» (ЗІЕІТ), яка була переможцем обласної ліги в 2012 році. Третє місце посіла «Молодість» з ВАТ «Запоріжсталь».

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 815-го дня війни

Незламний запорізький бізнес

Жителі регіону – про майбутнє Запорізького краю

Запоріжжя перезавантажується: плани розвитку регіону окреслив голова ОДА Іван Федоров на «Запорізькій платформі співпраці та розвитку 2024»

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа співпраці та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 452 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 814-го дня війни

Як не втратити зв’язок та інтернет під час відключень електроенергії

У Запоріжжі виявили 2 автобуса, водії яких працювали без дозвільних документів