Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Олександр Пеклушенко вимагає від правоохоронців бути принциповими по відношенню до злочинців

18 листопада 2013 - 14:47

Олександр Пеклушенко вимагає від правоохоронців бути принциповими по відношенню до злочинців

Голова обласної державної адміністрації Олександр Пеклушенко вручив подяки працівникам міліції, які розкрили вбивство 18-річної студентки Запорізького державного медичного університету.

- У черговий раз я переконався в тому, наскільки високоефективно та злагоджено працюють наші правоохоронці. Результати роботи десятків людей по цеглинках складаються у конкретну справу – розкриття злочину та встановлення винуватців. Ми можемо бути незадоволеними роботою деяких людей, але, незважаючи на це, в органах внутрішніх справа працюють тисячі сумлінних та відповідальних людей, які зорієнтовані на досягнення результату, - висловив переконання очільник регіону.

Олександр Пеклушенко висловив жаль з приводу того, що двоє молодих людей, які вчинили цей страшний злочин, назавжди викреслили себе зі списку нормальних адекватних громадян.

Також керівник області додав, що Запорізький край, через ряд об’єктивних причин знаходиться на 25 місці по рівню злочинності. Тому необхідно зробити все можливе, об’єднавши зусилля влади та правоохоронних органів, щоб виправити цю ганебну для регіону ситуацію.

- Закликаю вас, працівники правоохоронних органів, бути принциповими, справедливими й виправдано жорсткими по відношенню до  тих негідників, які посягають на життя  наших земляків. Вони мають чітко усвідомлювати, що в нас неможливо уникнути відповідальності, а також домовитися про пом’якшення покарання. Якщо ми не будемо на це орієнтуватися, наше місце в рейтингу регіонів так і залишиться 25-м, - резюмував керівник обласної виконавчої влади.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 815-го дня війни

Незламний запорізький бізнес

Жителі регіону – про майбутнє Запорізького краю

Запоріжжя перезавантажується: плани розвитку регіону окреслив голова ОДА Іван Федоров на «Запорізькій платформі співпраці та розвитку 2024»

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа співпраці та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 452 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 814-го дня війни

Як не втратити зв’язок та інтернет під час відключень електроенергії

У Запоріжжі виявили 2 автобуса, водії яких працювали без дозвільних документів