Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Члени Громадської ради при ОДА обговорили перспективи розвитку Запорізької області в умовах євроінтеграції України

19 листопада 2013 - 14:14

В обласній державній адміністрації відбулося розширене засідання комітету Громадської ради при ОДА з питань праці, промислової політики та підприємництва, яке провів голова Громадської ради Олександр Бабич. У заході взяли участь співзасновник, генеральний директор Європейського альянсу розвитку бізнесу Максим Бринза та учасник Єврошколи «Вікно у Вільнюс» Віталій Семенюк.

Як повідомив Максим Бринза, місія альянсу, який він очолює, - налагодження міжнародних бізнес-контактів, усунення перешкод у веденні міжнародного бізнесу, розвиток комерційної діяльності підприємств різних країн світу за кордоном.

- Наша мета – об’єднати підприємців для досягнення більшої ефективності бізнесу, встановити міжнародні комерційні зв’язки в різних галузях, організовувати та розвивати підприємницьку діяльність у країнах третього світу, в Європі, тощо, - зазначив Максим Бринза.

Максим Бринза поінформував присутніх про основні принципи торгівлі, які діють в Європейському Союзі, а також акцентував увагу на основних аспектах функціонування європейського ринку.

Віталій Семенюк поінформував присутніх щодо своєї участі в Єврошколі «Вікно у Вільнюс» та розповів про стан розвитку малого та середнього бізнесу в Литві. Він підкреслив, що там малий та середній займає 60% і активно співпрацює з владою. Також Віталій Семенюк повідомив, що привіз низку контактів литовських бізнесменів, які зацікавлені у співпраці з запоріжцями.

Також у ході засідання було обговорено поточні події, зокрема, щодо активізації розгляду регулярних актів, які діють на території області.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 815-го дня війни

Незламний запорізький бізнес

Жителі регіону – про майбутнє Запорізького краю

Запоріжжя перезавантажується: плани розвитку регіону окреслив голова ОДА Іван Федоров на «Запорізькій платформі співпраці та розвитку 2024»

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа співпраці та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 452 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 814-го дня війни

Як не втратити зв’язок та інтернет під час відключень електроенергії

У Запоріжжі виявили 2 автобуса, водії яких працювали без дозвільних документів