Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запоріжці можуть пройти безкоштовну діагностику зору та отримати консультацію щодо лікування хребта

21 листопада 2013 - 13:01

Запоріжці можуть пройти безкоштовну діагностику зору та отримати консультацію щодо лікування хребта

У виставковому центрі «Козак-Палац» відкрилась І спеціалізована виставка медичного обладнання та технологій «Медицина для всіх», яка триватиме до 23 листопада. Організатор заходу - Запорізька торгово-промислова палата за сприяння обласної державної адміністрації.

Виставка об’єднала близько 30 компаній з різних регіонів України: Запоріжжя, Києва, Одеси, Харкова, Чернігова та Дніпропетровська. Фахівці галузі зможуть ознайомитися з новітніми матеріалами, інструментами та препаратами, а приватним відвідувачам запропоновано скористатися послугами безкоштовної діагностики та консультацій.

Основні тематичні напрямки виставки - діагностичне та лабораторне обладнання, медична техніка, меблі для медичних установ і аптек, медичні інструменти, одяг та взуття, фармацевтичні препарати, спецтранспорт, інформаційні технології та інновації в медицині, медичне страхування та нетрадиційна медицина.

Завтра, 22 листопада, в рамках виставки розпочне роботу конференція, присвячена питанням реформування галузі охорони здоров’я в області, в якій візьме участь заступник Міністра охорони здоров’я України Олександр Толстанов. Підвищення ефективності системи надання медичної допомоги, забезпечення інноваційного розвитку охорони здоров'я  стануть предметом обговорення.

У рамках семінарів та майстер-класів фахівцям будуть представлені новітні вітчизняні та зарубіжні розробки в галузі хірургії, офтальмології, кардіології, гастроентерології та протезування.

Протягом трьох днів клініка сучасної офтальмології «Візус» проводитиме безкоштовну діагностику зору для всіх бажаючих, а обласний благодійний фонд «Світлозір» запропонує відвідувачам виставки безкоштовно виміряти очний тиск, а також представить фотовиставку «Світ очима слабозорих людей». Приватна медична клініка «Четвертий хребець» (м. Запоріжжя) проконсультує мешканців міста щодо оптимальних шляхів лікування захворювань хребта.

У четвер та п’ятницю виставка працюватиме з 10.00 до 17.30, у суботу, 23 листопада, - з 10.00 до 15.00.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 794-го дня війни

«Робіть вибір для себе та насолоджуйтесь своєю роботою все життя»: у Запоріжжі відбувся кар’єрний форум для молоді

Продовжуємо підтримку наших захисників необхідною технікою та приладами

Поліція Запоріжжя посилює безпекові заходи напередодні релігійних свят

Середня, професійна та вища освіта мають працювати у взаємодії заради розвитку

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 536 разів ударили по Запорізькій області

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України

Розвиток освіти в умовах воєнного стану – тема педагогічного форуму в Запоріжжі

ЄМК ДП «Запорізький експертно-технічний центр Держпраці» – на приватизаційному аукціоні