Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Подяка і шана – ветеранам та Героям Соціалістичної праці

22 листопада 2013 - 12:51

Голова обласної державної адміністрації Олександр Пеклушенко та голова облради Віктор Межейко провели зустріч з ветеранами праці, Героями Соціалістичної праці та тими, хто відзначений іншими нагородами  держави, заслуженими працівниками різних галузей.

На зустріч до облдержадміністрації завітали комбайнери, механізатори, ливарники, сталевари – всі Герої та високо шановані люди.

Посадовці вручили учасникам зустрічі Подяки, а також  очільник регіону поінформував про основні вектори розвитку Запорізького краю. Зокрема, він відзначив, що наразі влада зосередила зусилля на трьох напрямах – створенні робочих місць, розвитку соціальних служб та боротьбі зі злочинністю.

- Переконаний, запоріжці відчувають певні результати від проведеної роботи вже зараз. Так, Запорізький регіону посідає трете місце в країні за обсягами валового внутрішнього виробництва, а також входить у п’ятірку областей за обсягами залучених інвестицій, - повідомив ветеранам праці Олександр Пеклушенко.

Очільник регіону висловив переконання, що такі показники досягнуто завдяки виваженій та далекоглядній політиці Президента України: «Завдяки такій позиції керівника країни у нас відновлена робота Запорізького заводу феросплавів, стабілізована ситуація на підприємствах «АвтоЗАЗ» та «Мотор Січ».

Серед цьогорічних досягнень Олександр Пеклушенко назвав завершення реконструкції обласного перинатального центру, кращого в Україні, між іншим, який прийме перших пацієнтів уже в грудні.

Серед поточних завдань – матеріально-технічна підтримка правоохоронних органів та пожежних частин, синхронізація роботи всіх надзвичайних служб.

Також керівник обласної виконавчої влади прокоментував ситуацію щодо підписання угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом.

- Президент України чітко наголосив на тому, що ми готові вступити в ЄС, але на правах рівності. Проте вийшло так, що нам готові запропонувати тільки зобов’язання і нічого з того, на що ми розраховували, а це співпраця з фондами та додаткові інвестиції. У разі підписання цієї угоди єдине, що ми отримаємо – неконкурентоспроможність вітчизняних виробників, а відповідно колапс у аграрному секторі та промисловості. Ані Президент, ані Уряд заради вступу в ЄС не покладе на вівтар інтереси людей, - резюмував голова ОДА Олександр Пеклушенко.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 795-го дня війни

Прилади нічного бачення (монокуляри та бінокуляри) постійно потрібні нашим захисникам.

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 335 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 794-го дня війни

«Робіть вибір для себе та насолоджуйтесь своєю роботою все життя»: у Запоріжжі відбувся кар’єрний форум для молоді

Продовжуємо підтримку наших захисників необхідною технікою та приладами

Поліція Запоріжжя посилює безпекові заходи напередодні релігійних свят

Середня, професійна та вища освіта мають працювати у взаємодії заради розвитку

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 536 разів ударили по Запорізькій області

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів