Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Євген Червоненко зустрівся із Валерієм Пустовойтенком

8 лютого 2006 - 15:04

В ході  зустрічі із народним депутатом України, лідером Народно-демократичної партії  Валерієм Пустовойтенком, який перебуває в Запоріжжі з робочим візитом по організації виборів 2006 року,  голова облдержадміністрації Євген Червоненко  обговорив питання  соціально-політичної ситуації у східних областях країни та Запорізькому регіоні, з’ясував думку візаві про  шляхи подолання ряду економічних проблем  і  намітив заходи з впровадження реформи ЖКГ у нашому краї.

По завершенні зустрічі, яка пройшла у конфіденційній обстановці в робочому кабінеті губернатора,  її учасники  відповіли на запитання  представників місцевих ЗМІ.

Зокрема, вони повідомили, що  знають один одного вже давно, плідно співробітничали ще за часів, коли Валерій Пустовойтенко очолював Кабінет міністрів України, а Євген Червоненко  - комітет підприємців при КМУ, а потім - під час роботи у Верховній Раді. Взаємну повагу зберегли донині.  Голова ОДА  зазначив, що цінує  Валерія Пустовойтенка як фахівця у питаннях реформування житлово-комунального господарства і планує втілити його програми з вирішення наболілих проблем галузі у нашому регіоні. 

   -Я вдячний пану Пустовойтенку за ті пропозиції від Народно-демократичної партії, яку він очолює, і допомогу по Хортиці, по мостах, тобто за  парламентську підтримку.  Валерій Павлович підтвердив, що готовий поділитися тим досвідом по реформуванню ЖКГ, проект якого ми розробили  спільно,  працюючи в комітеті Верховної Ради, - зазначив  губернатор. 

Коментуючи перебіг подій у галузі, голова ОДА сказав:

   - З нашого регіону почався проект щодо енергозбереження, впровадження  дифтарифу і  реформування комунальних служб. Але багато чого закладено в людському факторі. Після розбору польотів, який я провів за результатами  ситуації щодо перших похолодань,  тепер до мене щоденно надходить інформація з МНС, – ви бачите - жодного повторного випадку. Запоріжжя першим не кричало караул, не дивлячись на колір прапорів, а запропонувало шляхи вирішення поточних проблем галузі,  і Президент нас благословив. Це шлях в майбутнє. Я обіцяю, що ніхто з влади Запоріжжя, поки я губернатор, не дозволить собі тікати від людей, залишати їх сам на сам із своїми бідами.

Завершаючи свою промову, голова облдержадміністрації підкреслив: 

   -У нас іде зміна політичної еліти . Я зроблю все, щоб мене признали лідером партії запорожців. Я хочу плекати запорізьку еліту, запорізьке обличчя, запорізьку силу в країні. З НДП і Валерієм Пустовойтенком ми будемо  конструктивно та по-товариськи співпрацювати для добробуту України

Підбиваючи підсумки зустрічі з одним із лідерів виборчого блоку НДП( Валерій Пустовойтенко - №2 у виборчому списку блоку до Верховної Ради України), Євген Червоненко   наголосив, що вживатиме  необхідних заходів для створення  представникам всіх політичних сил рівних умов участі у виборах. Також він забезпечить безумовне додержання  законів щодо неупередженості та рівного ставлення органів державної влади та органів місцевого самоврядування до всіх суб’єктів виборчого процесу.  

 

Прес-служба облдержадміністрації

 

 

 

 

 

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 785-го дня війни

«Прозорість та підзвітність»: проаналізовано тендери на понад 230 млн грн

Молодіжний центр “People.UA” відкрився у Запорізькій області

Запорізька область буде забезпечена хлібом: в регіоні триває посівна

«Хто подає, той виграє»: завершується відбірковий етап з волейболу серед дівчат

Професійні психологи навчали молодь Запоріжжя дбати про ментальне здоров’я

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 235 разів били по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 784-го дня війни

Продовжуємо підтримку наших оборонців – захисникам передали необхідну техніку

Отримав важке поранення, але планує повернутися на передову – історія військовослужбовця Сергія Лаврика

60 років вірності українському кіно: кінотеатр ім. Довженка відзначив ювілей