Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Незважаючи на негоду, всіма дорогами області можна проїхати - Олександр Пеклушенко

10 грудня 2013 - 16:18

Вчорашня негода не стала несподіваним «сюрпризом» для Служби автомобільних доріг у Запорізькій області. Вже вночі більше ста одиниць техніки підприємства вийшли для прибирання трас державного та обласного значення. Сьогодні під час виїзної наради керівник служби Сергій Ткаченко доповів про результати роботи голові облдержадміністрації Олександру Пеклушенку.

- У розпорядженні Служби автомобільних доріг Запорізької області 207 одиниць техніки. Сьогодні вночі працювали 122 машини, інші були в черговому режимі. На сьогодні заготовлено 100 відсотків необхідних матеріалів: 2700 тонн солі, є десятиденний запас палива - 120 тонн дизельного пального та 35 тонн бензину. Тобто все, що потрібно для роботи, ми маємо, - заявив Сергій Ткаченко.

Керівник регіону Олександр Пеклушенко перевірив стан найбільш завантажених магістралей краю - доріг у бік Дніпропетровська та Донецька,  траси Харків -Сімферополь. За словами голови облдержадміністрації, робота з розчищення проведена успішно.

- Всі розрахунки і все, що було заплановано на цей випадок, спрацювало на тверду четвірку. Це добре. Хочу подякувати всім, хто був задіяний у ліквідації наслідків негоди. Сьогодні по всій території Запорізької області всіма дорогами можна проїхати,  всі дороги забезпечені посипним матеріалом. Тобто, робота зроблена, але це перший і не найскладніший іспит для нас. Тому хочу звернутися до керівників підприємств та представників бізнесу. У місті Запоріжжі в ліквідації всіх наслідків снігопаду були задіяні більше двох тисяч чоловік. Але дві тисячі не зможуть зробити те, що зможуть зробити 800 тисяч. Адже це наше місто, наш спільний дім. Як і місто Бердянськ, як і місто Пологи. І ми повинні всі разом акумулювати всі ресурси для того, щоб протистояти стихії. Разом ми переможемо, - наголосив Олександр Пеклушенко.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Привітання голови Запорізької обласної державної адміністрації Івана Федорова з Великоднем

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 345 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 801-го дня війни

Допомагаємо військовим посилювати захист сучасними засобами радіоелектронної боротьби, – Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 246 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 800-го дня війни

Історико-культурний комплекс «Запорозька Січ» відкриє двері для відвідувачів

Допомога армії, безпека та комфорт наших людей – незмінні пріоритети голови ЗОДА Івана Федорова

Великдень-2024: онлайн-трансляція богослужінь

«Антилопи» з Вільнянська здобули перемогу на обласних фінальних іграх «Пліч-о-пліч»