Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Молодіжна рада закликає студентів та молодь не піддаватися на політичні провокації

13 грудня 2013 - 14:42

Молодіжна рада закликає студентів та молодь не піддаватися на політичні провокації

Голова обласної молодіжної ради Андрій Іванченко та його заступник Артур Нікітенко прокоментували поточну політичну ситуацію та озвучили заяву президії ради, прийняту на засіданні 10 грудня.

- На останньому засіданні президія обласної молодіжної ради розглянула суспільно-політичну ситуацію, яка склалася в грудні в Україні. Напередодні ми провели низку зустрічей та консультацій з молодіжними та студентськими лідерами, обговорювали з ними це питання. В підсумку президією обласної молодіжної ради прийнято заяву, яку хотіли б донести до всієї молоді нашого регіону, - зазначив Андрій Іванченко.

За його словами, молодіжна рада стурбована тим фактом, що деякі політичні сили використовують молодіжні ініціативи для отримання політичних дивідендів. Саме тому  молодіжні парламентарі у своїй заяві закликають молодь та студентство здійснювати своє волевиявлення в межах чинного законодавства та не піддаватися на провокації певних політичних лідерів, завжди діяти помірковано.

- Ми засуджуємо протиправні дії, які сьогодні відбуваються в Києві та в Запоріжжі, спрямовані на дестабілізацію роботи органів державної влади та місцевого самоврядування, оскільки подібні дії призведуть до вкрай негативних наслідків у економіці та соціальному житті регіону та країни в цілому. Ми пропонуємо використовувати лише мирні форми протесту згідно з вимогами чинного законодавства. Закликаємо проводити студентські та молодіжні акції протесту власними силами, не допускаючи появи будь-яких політичних сил, - наголосив Андрій Іванченко.

Також він висловив сподівання, що молодь, народжена та вихована в незалежній демократичній державі, не стане іграшкою в чужих руках.

- Ми засуджуємо радикальні дії провокаторів, котрі призвели до великої кількості постраждалих як серед представників правоохоронних органів, так і з боку учасників мирного майдану. Переконані, що для створення європейської країни потрібно приймати розсудливі сучасні рішення. Обласна молодіжна рада закликає не піддаватися на політичні провокації, проявити виваженість та мудрість. Запорізький край був, є та має залишатися й надалі територією толерантності та злагоди, - підсумував Андрій Іванченко.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Впродовж доби окупанти 349 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 799-го дня війни

Заступник голови обласної державної адміністрації Семікін Михайло Олександрович

Заступник голови обласної державної адміністрації Будяк Наталія Юріївна

Уникати масових скупчень та долучатися до Великодніх служб онлайн закликають у Запорізькій єпархії ПЦУ та Нацполіціі

Заклади охорони здоровʼя області реформують

Заступник голови обласної державної адміністрації Щербаков Олександр Валерійович

Команда Запорізької обласної державної адміністрації  поповнилася трьома новими заступниками

В Запорізькій області посилять безпекові заходи напередодні Великодніх свят

Перший Саміт миру для України стане платформою, що розпочне майбутній мирний процес

«Прийшов час замінити хлопців», – так Іван Скобенко пояснив своє рішення приєднатися до ЗСУ

Запорізький бізнес може долучитися до публічних закупівель через Prozorro Market