Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Фінансування правоохоронних органів у наступному році має збільшитися втричі - Олександр Пеклушенко

18 грудня 2013 - 15:18

Голова облдержадміністрації Олександр Пеклушенко взяв участь в урочистих зборах з нагоди Дня міліції України.  На урочистості, які відбулися  в актовому залі ГУМВС України в Запорізькій області, були запрошені кращі працівники правоохоронних органів регіону. Керівник обласної міліції генерал-майор Володимир Серба підбив підсумки роботи органів внутрішніх справ.

- Криміногенна ситуація в області залишається стабільною та контрольованою. З початку року працівники запорізької міліції відреагували на 210 тисяч звернень громадян до органів внутрішніх справ. Кожне третє з них - це повідомлення про різні кримінальні правопорушення. У той же час у порівнянні з минулим роком більш ніж на 20 відсотків скоротилася кількість вбивств, на 15 відсотків - тяжких тілесних ушкоджень, на 17 відсотків -розбійних нападів. Завдяки ефективній взаємодії з органами місцевої влади на третину скоротилася кількість злочинів, скоєних дітьми та підлітками, - повідомив Володимир Серба.

Підтримка міліції з боку обласної влади була і буде всебічною, наголосив під час урочистих зборів керівник регіону Олександр Пеклушенко. За його словами, дотримання законності та охорона правопорядку - спільне завдання для представників влади та правоохоронних органів.

- Успішна боротьба зі злочинністю можлива тільки при дуже серйозному фінансуванні за всіма напрямками. Ми повинні сьогодні розглянути все, починаючи від села і закінчуючи обласним центром. У цьому році за всіма джерелами ми профінансували правоохоронні органи на 7 мільйонів гривень. Ставлю завдання, щоб у 2014-му році ми цю цифру як мінімум збільшили втричі, - дав доручення Олександр Пеклушенко.

Олександр Пеклушенко вручив кращим співробітникам правоохоронних органів нагороди та грамоти. Також обласному управлінню міліції презентовано два нових автомобіля «ЗАЗ-Віда». Крім того, сертифікат на квартиру отримала старший дільничний інспектор Шевченківського районного відділу міліції Наталія Андрось.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 801-го дня війни

Допомагаємо військовим посилювати захист сучасними засобами радіоелектронної боротьби, – Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 246 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 800-го дня війни

Історико-культурний комплекс «Запорозька Січ» відкриє двері для відвідувачів

Допомога армії, безпека та комфорт наших людей – незмінні пріоритети голови ЗОДА Івана Федорова

Великдень-2024: онлайн-трансляція богослужінь

«Антилопи» з Вільнянська здобули перемогу на обласних фінальних іграх «Пліч-о-пліч»

Понад 50 дітей Запорізької області стали новими учасниками патріотичного руху «Байда»

Запорізька обласна державна адміністрація та CIVIC обʼєднали зусилля для захисту цивільного населення

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області