Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Залежалий вантаж у Бердянському порту буде реалізований

25 грудня 2013 - 15:05

В обласній державній адміністрації відбулося засідання обласної комісії з питань вилучення та реалізації вантажів, що зберігаються понад установлені терміни в Бердянському морському торговельному порту і на припортових залізничних станціях. Захід провів директор Департаменту промисловості та розвитку інфраструктури ОДА Євген Семечаєвський.

За інформацією начальника відділу вантажної роботи Бердянського морського торговельного порту Ганни Корнілової, в порту зберігаються вантажі ще з 2006 року, серед яких є ті, що знаходяться під митним контролем та втратили споживчі властивості. Тож актуальне питання:  що робити з тим вантажем, від якого відмовились власники.

У ході обговорення цих питань Запорізькій митниці Міндоходів рекомендовано посприяти реалізації вантажів, що перебувають під митним контролем (труби з синтетичного матеріалу, нітрофос, фосфорити).

Головному управлінню Міндоходів у Запорізькій області необхідно розглянути питання щодо реалізації вантажів, що не мають власників (антрацитів АКО та АШ, вугілля фракції 50-200 мм, вугілля фракції 100-400 мм).

Крім того, комісія прийняла рішення про вилучення та передачу на реалізацію Бердянському морському торговельному порту антрацити АКО.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 816-го дня війни

У Запоріжжі вшанували пам'ять жертв політичних репресій

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 459 разів ударили по Запорізькій області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 815-го дня війни

Незламний запорізький бізнес

Жителі регіону – про майбутнє Запорізького краю

Запоріжжя перезавантажується: плани розвитку регіону окреслив голова ОДА Іван Федоров на «Запорізькій платформі співпраці та розвитку 2024»

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа співпраці та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області