Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Головне - вибудувати ефективну систему роботи центрів адміністративних послуг – Петро Гончарук

14 січня 2014 - 16:18

Заступник голови обласної державної адміністрації Петро Гочарук провів обласну селекторну нараду щодо організації роботи центрів адміністративних послуг на території районів.

- Маємо завдання Президента України – створити сприятливі умови для розвитку підприємництва. Відкриття адмінцентрів – одна з важливих складових цієї роботи. Торік розпочали роботу центри адміністративних послуг у всіх районах області. Сьогодні обговоримо поточну ситуацію у цих закладах, ефективність їх роботи, кадрове забезпечення, - пояснив Петро Гончарук.

Відповідальні представники на місцях поінформували посадовця про організацію та порядок надання послуг. За їх словами, нині серйозні проблеми, які можуть завадити наданню адміністративних послуг представникам бізнесу, відсутні.

Представники кількох територій – Якимівського, Чернігівського, Токмацького та Вільнянського районів повідомили, що є проблема з новою офісною технікою (рахунки не пройшли через Держказначейство, торік з Державного бюджету області було виділено 1707,3 тис. грн. на оснащення технікою). Наразі адміністратори працюють на техніці, яка надана місцевими адміністраціями.

У Розівському районі існує проблема з кваліфікованими кадрами. У цьому питанні представник обласної виконавчої влади пообіцяв їм допомогти.

- Найголовніше зараз - вибудувати систему роботи. Люди мають знати, які саме послуги ви надаєте, за якими довідками можна звертатись. Якщо виникають непорозуміння з територіальними органами, відразу інформуйте, ми вирішуватимемо ці проблеми безпосередньо з їх керівниками, - резюмував заступник голови ОДА Петро Гончарук.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Впродовж доби окупанти 368 разів вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 798-го дня війни

На Запоріжжі поліцейські затримали чоловіка, який збував зброю та боєприпаси

Майже 44 тисячі сімей внутрішньо переміщених осіб отримали допомогу від держави

Український бізнес отримав цифровий інструмент для виходу на міжнародні ринки

Обладнання і техніку на 162 мільйони гривень незабаром отримають військові на Запорізькому напрямку – завершено ряд тендерів

Захист прав дітей уразливих категорій обговорили під час візиту представників ООН до Запоріжжя

За матеріалами СБУ заочно засуджено 5 колаборантів, які допомагають підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Запоріжжя відвідала координаторка ООН в Україні Деніз Браун – обговорили напрямки підтримки прифронтової області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Перші 5 підземних шкіл побудуємо у Запорізькій області, – Іван Федоров

Впродовж доби окупанти 383 рази вдарили по Запорізькій області