Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Проблеми приєднання об’єктів будівництва до інженерних мереж електро- та газопостачання будуть проаналізовані

23 січня 2014 - 12:20

У форматі веб-конференції відбулося всеукраїнське засідання за «круглим столом» на тему «Розвиток конкурентних відносин на ринках послуг, пов’язаних з приєднанням об’єктів будівництва до інженерних  мереж електро- та газопостачання». Від Запорізької області у заході взяли участь голова обласного територіального відділення АМКУ Олександр Білий та перший заступник директора Департаменту промисловості та розвитку інфраструктури ОДА Роман Пісарев.

Як пояснив Олександр Білий, метою проведення круглого столу є отримання оперативної інформації від учасників ринку - газорозподільних та електропостачальних підприємств -  про актуальні проблеми, в тому числі з урахуванням змін, що торік відбулися в нормативно-правовій базі, яка регулює ці питання.

У ході  веб-конференції йшлося про особливості отримання адміністративних послуг у органів влади газорозподільними, електропостачальними підприємствами та будівельними компаніями, виділення земельних ділянок для будівництва ліній електропередач, газопроводів тощо.

Захід був розділений на дві частини. Перша відбулася безпосередньо з суб’єктами господарювання. У другій частині ці проблеми обговорили  представники центральних та місцевих органів влади.

Всі порушені проблеми будуть детально вивчені, причини їх виникнення та наслідки проаналізують спеціалісти територіального відділення АМКУ при перевірках газорозподільних та електропостачальних підприємств.

- Ринки послуг, пов’язаних з приєднанням об’єктів будівництва, в тому числі житлового будівництва, до інженерних мереж електро- та газопостачання, визначені пріоритетними для дослідження органами комітету в 2014 році. Окреслення основного кола актуальних проблем та їх розв’язання дозволить забезпечити сталий розвиток територій з урахуванням державних, громадських та приватних інтересів, – прокоментував підсумки засідання голова  обласного територіального відділення АМКУ Олександр Білий.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Коли говорять гармати, музи не мовчать: у Запорізькій обласній філармонії відбувся гала-концерт «Акорди Хортиці»

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 438 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 813-го дня війни

Запоріжці долучилися до науково-практичної конференції «Україно моя вишивана»

Спорт, патріотизм та ментальне здоров'я: в День вишиванки школярі навчались опановувати власні емоції

В Запоріжжі створили вишиванку-оберіг, яка стане талісманом для воїнів на передовій

Запорізький край відзначає день вишиванки

Емоції, командний дух та воля до перемоги: «Їжаки» тріумфують у фіналі «Пліч-о-пліч» у Запоріжжі

«Незламний хаб» розквітнув вишиванками: переселенці з окупованих територій відзначили свято єдності та підтримки

СБУ ідентифікувала 6 колаборантів з окупаційного «мвс рф» на Запоріжжі, які забезпечували перевезення бюлетенів під час проведення фейкових виборів

Оголошено набір на безоплатне навчання на психологів, що працюють з ветеранами