Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Конкурс «Я – Українка!» запрошує до участі обдарованих дівчат

5 лютого 2014 - 16:16

Конкурс «Я – Українка!» запрошує до участі обдарованих дівчат

Стартував ІІ обласний конкурс патріотичного спрямування «Я – Українка!», організатором якого є обласний центр патріотичного виховання молоді за підтримки обласної державної адміністрації.

Конкурсу ставить за мету відродження та популяризацію традицій української культури, залучення до участі в патріотичному русі, а також виховання духовних, морально–етичних цінностей, любові до України та рідного краю.

До участі у конкурсі запрошуються дівчата віком від 16 до 25 років,  а також студентки вищих навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації.

Конкурс проводиться у три тури: відбірковий, підготовчий та обласний. На підготовчому етапі учасницям допомагатимуть проявити себе компетентні фахівці зі сценічної майстерності, вокалісти, хореографи. На дівчат очікують майстер-класи з декоративно-прикладного мистецтва, дизайну, візажу та ораторського мистецтва.

Програма конкурсу включатиме візитівку «Жива традиція», танцювальний конкурс «Танок української краси», конкурс талантів «Таланти твої, Україно», конкурс вечірньої сукні «Жіноча врода – багатство України», есе «Перлини душі».

Серед основних критеріїв оцінювання конкурсанток - уміння триматись на сцені, харизматичність, комунікабельність, музикальність, грація, цілісність та витонченість образу, цінність виступу для культурної спадщини України тощо.

Всі, хто бажає поборотися за перемогу у таких креативних змаганнях, мають надіслати до 20 лютого заявку-анкету, дві фотографії, а також твір-есе «Перлини творчої душі» (теми: «Героїзм у жіночих очах», «Я - справжня українка!», «Серце українки», «Майбутнє - в жіночих руках», «Краса України – духовність народу», «Українська історія, створена жінкою…») до оргкомітету: 69005, м. Запоріжжя, вул. Патріотична, буд. 49, каб. 24, 25, 26 або на e–mail: info@ocpvm.org.ua

Фінал та нагородження переможців відбудеться на початку березня.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Поліція Запоріжжя посилює безпекові заходи напередодні релігійних свят

Середня, професійна та вища освіта мають працювати у взаємодії заради розвитку

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 536 разів ударили по Запорізькій області

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України

Розвиток освіти в умовах воєнного стану – тема педагогічного форуму в Запоріжжі

ЄМК ДП «Запорізький експертно-технічний центр Держпраці» – на приватизаційному аукціоні

«Хтось мав це робити»: у Запоріжжі вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи

«Ми відчуваємо, що не самотні, адже нас підтримують та допомагають»: діти-сироти отримали ноутбуки від благодійників

Спортивне орієнтування: «Їжаки» з Запоріжжя шукають шлях до перемоги