Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Опалення в школі-інтернаті № 1 буде повністю відновлено найближчим часом

5 лютого 2014 - 17:00

У Запорізькій спеціалізованій загальноосвітній школі-інтернаті № 1 скасовано заняття через вихід з ладу котлів системи опалення, з чим пов’язано нестабільне постачання тепла в приміщення. На вимушені канікули довелося відправити більше ста вихованців інтернату, які страждають на порушення опорно-рухового апарату. Така ситуація, на переконання голови облдержадміністрації Олександра Пеклушенка, є неприпустимою. Аби оперативно вирішити проблему, керівник регіону зібрав усіх учасників процесу на нараду, в якій, окрім педагогів та керівників профільних служб, взяли участь і представники міської влади.

- Ми повинні проаналізувати ситуацію і зробити висновки. За все те, що сталося, повинні понести відповідальність всі, хто винен. Звертаюся з пропозицією до міської влади прийняти на баланс котельню інтернату, щоб цей заклад навіки забув про можливі проблеми з опаленням. Треба якомога швидше запустити об'єкт. Дітей, які ще залишилися в установі, необхідно перевести в центр «Джерело», там є реабілітаційне відділення, і до запуску котельні в інтернаті вихованців не повинно бути взагалі, - наголосив голова облдержадміністрації.

Така ситуація не має права повторитися ще раз,  заявив учасникам наради Олександр Пеклушенко. За його словами, всі керівники нестимуть персональну відповідальність за стабільну діяльність соціальних об'єктів у регіоні.

- Попереджаю всіх керівників, які відповідають за соціально важливі об'єкти. Будь-то обласні або міські установи. Все, що пов'язано з дітьми, пенсіонерами, все, що пов'язано з людьми, які найбільше потребують нашої турботи та підтримки. Якщо виникають надзвичайні ситуації, і ви йдете додому спати, то гарантую, що дам вам можливість виспатися на інших посадах і на інших об'єктах. Якщо необхідно працювати вночі, працюйте. Якщо необхідно працювати цілодобово, значить, працюйте цілодобово, - заявив керівник регіону.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 794-го дня війни

«Робіть вибір для себе та насолоджуйтесь своєю роботою все життя»: у Запоріжжі відбувся кар’єрний форум для молоді

Продовжуємо підтримку наших захисників необхідною технікою та приладами

Поліція Запоріжжя посилює безпекові заходи напередодні релігійних свят

Середня, професійна та вища освіта мають працювати у взаємодії заради розвитку

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 536 разів ударили по Запорізькій області

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України

Розвиток освіти в умовах воєнного стану – тема педагогічного форуму в Запоріжжі

ЄМК ДП «Запорізький експертно-технічний центр Держпраці» – на приватизаційному аукціоні