Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Валерій Баранов: «Не час експериментів, в органах влади мають працювати фахівці»

4 березня 2014 - 18:20

Відбулася зустріч новопризначеного голови обласної державної адміністрації Валерія Баранова з представниками політичних партій та громадських організацій.

Розпочинаючи зустріч, керівник регіону повідомив, що погодився очолити Запорізький край тільки після того, як виконуючий обов'язки Президента України Олександр Турчинов запевнив його у наступному: ні в якому разі не буде повторений сюжет 2004 року, коли після революції корупція «розквітла» з новою силою, буде знищена корупція по всіх вертикалях влади, де залишаться працювати тільки ті посадовці, які не спаплюжили свою репутацію. Також Валерію Баранову пообіцяли, що він буде самостійно приймати рішення у кадрових питаннях та забезпечить проведення прозорих та чесних виборів.

Серед першочергових кроків, які має намір зробити новопризначений керівник – об’єднання громадсько-політичних сил, зважена кадрова політика, надання більше повноважень територіальним громадам, доступність і відкритість влади.

- Важливо не допустити сценарію 2004 року, а тому робота влади має бути відкритою, громадськість повинна контролювати всю роботу. Я маю досвід та знання, які потрібні для досягнення успіху, - висловив переконання Валерій Баранов.

Учасники зустрічі також обговорили пропозиції Народної ради щодо подальших кадрових призначень при формуванні нової команди.

- У кадрових питаннях керуватимусь єдиним принципом – досвід, знання та стаж роботи. Зараз в країні не час експериментів, в органах влади мають працювати фахівці. Якщо у вас є гідні кандидатури я відкритий до обговорення, - повідомив Володимир Баранов.

Також посадовець запропонував раз на місяць звітувати перед представниками Майдану про проведену роботу, враховувати їх конструктивні пропозиції та побажання.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 815-го дня війни

Незламний запорізький бізнес

Жителі регіону – про майбутнє Запорізького краю

Запоріжжя перезавантажується: плани розвитку регіону окреслив голова ОДА Іван Федоров на «Запорізькій платформі співпраці та розвитку 2024»

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа співпраці та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 452 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 814-го дня війни

Як не втратити зв’язок та інтернет під час відключень електроенергії

У Запоріжжі виявили 2 автобуса, водії яких працювали без дозвільних документів